Samsung 55D7000

Unul dintre cele mai tari TV-uri de pe piață e televizorul LED 3D Samsung 55D7000 și asta deoarece, pe lângă faptul că e Smart TV, are o imagine de cea mai bună calitate fiind ideal atât pentru gaming cât și pentru vizionarea transmisiilor digitale (în mod terestru, de la cablu ori prin satelit). Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că e ieftin, dar e un adevărat gadget pompat cu tot ce e mai nou pe piață.

Poze

Acesta e modelul 55D7000 și din câte se poate observa are 4 picioare, ceea ce e caracteristic modelelor premium făcute de Samsung. Dacă doriți, puteți să-l montați chiar și perete… ceea ce nu e foarte greu. Alături sunt două poze foarte explicative, dar vă recomand să vizionați preview-ul video de la final deoarece acolo vă spune câteva lucruri importante despre TV. Telecomanda e pe două părți și poate fi folosită pe post de tastatură atunci când navigați pe ‘net, iar dacă nu vă place modelul acesta atunci există un model avansat – RMC30D1P2/XH/2011.

Meniul Hub al televizorului
Telecomanda e pe două părți

Specificaţii tehnice

Modelul UE 55D7000 e un gadget deoarece vine chiar și o mică tastatură care e telecomanda, iar deoarece ecranul are 55 inci – 140 centimetri – o să vedeți meciuri și filme la calitate extremă. Evident că și consumul va fi superior unui 40D6530, dar merită. Vine cu multe tipuri de tunere digitale, iar în privința posturilor digitale de la cablu ar trebui știut că la unele firme de cablu tot va mai trebui racordat un decodor deoarece aceste firme nu furnizează ceea ce trebuie pentru slotul CI.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e foarte clară datorită suportului 3D, CMR de 800 herți (CMR nu ar trebui confundat cu rata de reîmprospătare fiind o tehnologie care îmbunătățește claritatea imaginii), rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli; sunetul e și el foarte calitativ fiind scos pe două difuzoare de 15W fiecare, iar pe partea de tehnologii suportate se numără dts 2 (există multe televizoare de top care nu au dts însă acesta are); playerul multimedia poate reda orice (chiar și *.avi sau *.mkv); poate fi conectat la Internet atât prin LAN cât și wireless, adică fără fir.
Contra: consumul de curent e de peste 150W și asta deoarece are un ecran de peste un metru, însă nu e chiar așa de mult dacă analizăm capabilitățile lui.

Concluzie

Samsung 55D7000 e un televizor despre care poate fi spus că e o sculă de sculă și asta deoarece are tot ce-i mai nou pe piață și pe lângă asta arată foarte bine. Din clipul de alături se poate vedea că arată foarte bine, iar dacă o să-l puneți pe perete atunci o să arate și mai bine. 😉

Te-ar mai putea interesa