Samsung 51E6500

Acest televizor cu plasmă 3D Samsung 51E6500 de 129 de cm e o alternativă la predecesorul său care era de 60 de inci, deci e o soluție mai accesibilă dar cu aceeași dotări. E cea mai bună alternativă la un LED deoarece imaginile vin cu nuanțe de negru profund, iar unele caracteristici ale ecranului sunt mai bune. Pe partea de funcționalitate, nu diferă cu nimic față de un LED. Eu vă recomand să-l montați pe un perete deoarece piciorul său nu e prea elegant sau mai bine zis nu are o formă așa de interesantă. Acesta poate fi găsit și sub numele de PS51e6500 dar e vorba de același televizor. PS 51E6500 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

Ecranul vine cu tehnologii avansate astfel încât calitatea imaginii e foarte bună, chiar mai bună decât la LEDuri. Cât despre sunet, nu am ce să-i reproșez însă pentru a avea un mini cinema acasă, ar fi ideal un sistem home cinema 5.1. Fișierele media pot fi redate de pe un HDD , memorie USB, internet, PC, smartphone etc. datorită dotărilor sale. La capitolul conectivitate, Samsung 51E6500 are LAN, WLAN, Scart, două USBuri, trei HDMIuri dar și altele. Sunt porturi și tehnologii care pot fi găsite la multe televizoare, însă sunt modele cu Wireless Ready care necesită adaptor special USB, la acesta nu e cazul :).

Consumul de energie e un plus al acestui model chiar dacă e o plasmă – 186 W. Caracteristicile special sunt foarte importante pentru un Smart TV deoarece vă ajută să treceți peste plictiseală dar vă și ușurează viața de zi cu zi: aplicații Samsung, Skype, mod jocuri, AllShare, senzor Eco, PIP dar și altele. În pachetul său veți găsi și două perechi de ochelari 3D, dar cred că ar trebuie să mai luați încă două (în caz că vin prieteni pe la voi).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine cu nuanțe de negru profund,  vine cu toate funcțiile necesare, conversie 2D-3D,

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 51E6500 e o plasmă de ultimă generație, care are toate dotările necesare pentru a fi un Smart TV funcțional iar prețul poate fi singurul obstacol. Se poate opta pentru o soluție de finanțare modernă – rate fixe, iar cu timpul veți observa că a fost o alegere foarte bună. Probabil că acei ochelari nu vor fi suficienți pentru întreaga familie, motiv pentru care vă recomand să luați alături de acesta și niște ochelari activi.

Lasă un comentariu