Samsung 50NU7402, televizor Smart cu rezoluție 4K

Samsung 50NU7402 e un televizor apărut pe piață pe la sfârșit de 2018 și nu doar că oferă o imagine de calitate superioară, dar are și soft inteligent (Tizen OS).
Un astfel de televizor e perfect pentru o cameră mare cum ar fi camera de zi.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă formidabil în orice situație. Din imaginea de alături poți vedea cum arată seria NU7402.


Avantaje

Modelul 50NU7402 al Samsung e un televizor cu o diagonală optimă de 125 centimetri (transformare aproximativă din 50 inci). Rezoluția acestui ecran e una de tip 4K, iar pentru ca imaginile să fie cât mai naturale are tehnologia specială HDR10+.
Poate fi utilizat pentru posturi TV calitate HD de la cablu deoarece are tuner digital triplu DVB C/T2/S2.
Conectarea la net se poate face prin wirless, iar în cazul acestui tip de conectare e nevoie de un router wireless bun. Dacă nu aveți router atunci puteți utiliza și LAN.
Totul va fi fluent deoarece acest televizor e dotat cu procesor quad core. În anii trecuți se foloseau procesoare dual core care sunt mult inferioare.
Telecomanda din dotare e una minimală, aspectivă și foarte ușor de folosit.

Dezavantaje

Probabil că singurul dezavantaj ar fi cel de preț deoarece costă pe la vreo 3000 lei, dar dacă prindeți o ofertă eu zic să profitați.
Consumul energetic e pe măsura diagonalei, adică de vreo 145W… depinde foarte mult și de

Concluzii

Televizorul Samsung 50NU7402 e unul modern de top care e dotat cu tot ce ai avea nevoie pentru a avea parte de divertisment de calitate din orice sursă. Mă gândesc că cei mai mulți îl vor folosi la filme de pe calculator ori de pe Netflix.
Părerea mea e că acest televizor e unul dintre cele mai avansate de pe piață… din punct de vedere tehnologic, al softului dar și al calității imaginii.
Pe piață există modele de la Panasonic, Sony sau Philips care vor veni la prețuri mai mici, dar Samsung se va menține în topul cumpărătorilor (chiar dacă e puțin mai scump) deoarece oferă multe lucruri în plus și e de foarte mult timp pe piață.

Te-ar mai putea interesa