Samsung 50MU6102, televizor de 125 cm

Pentru cei interesați să-și facă un mic cinema acasă recomand televizorul Samsung 50MU6102 care vine cu rezoluție 4K și cu soft smart (Tizen). E un televizor cu ecran plat (nu e curbat), iar telecomanda e una foarte ușor de folosit deoarece vorbim despre una modernă cu puține butoane care arată foarte mult precum un iPod.

Modelul MU6102 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e dotat cu cele mai noi lucruri utile (rezoluție 4K, panel IPS, telecomandă smart, OS Tizen și procesor rapid de tip quad core).


Funcții și facilități oferite

Televizorul Samsung 50MU6102 e unul ușor comandat de la telecomanda smart livrată în pachet.
Vă oferă posibilitatea să vedeți filme și conținut din orice sursă (net, stickuri USB, playere multimedia etc). Are și aplicații dedicate pentru servicii online precum Netflix, Hulu, Youtube etc.
Softul chiar dacă nu este Google Android, e unul cu suport pentru o paletă largă de aplicații care pot fi descărcate dintr-un market specific.

Avantaje

Diagonala ecranului e una mare, iar acest lucru ne ajută să avem parte de calitate superioară când vedem filme FHD sau UHD (4K).
Softul, chiar dacă nu e Android, e unul special optimizat oferindu-ne acces la orice serviciu de streaming (Youtube, Netflix etc) precum și la site-uri prin intermediul unui browser web.
Se poate monta pe perete, iar acest lucru înseamnă că putem elibera mai mult loc în cameră. Montarea se face prin intermediul unui suport compatibil VESA 400×400.
Are o mulțime de porturi HDMI, precum și alte porturi (wifi, LAN). Pentru a vedea posturi TV HD acest aparat dispune de slot CI+ în care se introduce un card CI.

Dezavantaje

Neavând Android pe post de OS evident că nu are acces la o paletă mai largă de aplicații și jocuri.
Ecranul nu e unul curbat așa încât unghiurile de vizualizare să fie și mai bune.

Verdict

Televizorul de față e unul perfect pentru cineva interesat de soluție pe care să poți vedea divertisment din orice sursă.
Fiabilitatea aparatelor Samsung e una peste medie și alegând acest model o să beneficiați de un produs care o să țină o vecie.

Te-ar mai putea interesa