Samsung 50H6200, televizor Smart 3D UE50H6200 de 125 cm

Televizorul Samsung 50H6200 e unul dintre cele mai bune televizoare de la acest brand și care e în varianta de 125 cm. Există modele identice de 80 și 152 cm, adică doar diagonala diferă. Deci pot fi considerate alternative pentru cei care au un buget diferit. Deasemenea, designul dă impresia că e vorba de o gamă nouă și elegantă. Nu are imagine 4K dar nici nu e nevoie pentru cei care nu vor ceva de ultimă generație. Televizoarele 4K sunt la modă acuma însă nu există filme la o astfel de calitate pentru acestea. Noile televizoare au și un software mai bun și se poate observa ceva mai bine la cele cu funcții Smart.

Îl recomand și pentru că e la promoție iar acest brand are o experiență îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Având în vedere că face parte dintr-o serie nu foarte nouă și poate că ați mai văzut un model similar, nu voi enumera toate acele caracteristici și tehnologii, ci doar pe cele mai importante. Pe partea de sunet are: difuzoare de 10W fiecare, DTS, sunet 3D și altele. Acestea nu sunt cele mai importante, eu consider că imaginea ar trebui să fie principalul criteriu pentru care optați pentru acesta. La o rată de refresh de 200 Hz imaginea e naturală dar era loc și de mai bine.

Puteți avea un mic cinema acasă cu tehnologia 3D și dacă nu sunteți mulțumiți de difuzoarele integrate, atunci ar trebui să alegeți un sistem home cinema 3D. Costă ceva mai mult deoarece vine și cu player 3D.

Plusuri: design foarte reușit, caracteristici tehnice și speciale foarte bune, performanță mare și ușor de folosit datorită acelei interfețe.
Minusuri: nu are.

Samsung 50H6200 ar trebuie să fie prima alegere dacă vă interesează astfel de caracteristici tehnice, tehnologii avansate, funcții Smart și altele. Seria aceasta a fost lansată de ceva timp, motiv pentru care nu poate concura cu ultimele apariții dar e bine să alegeți un televizor care oferă un raport performanță/preț bun. Dacă nu v-ați convins că acesta e modelul potrivit atunci, vă invit să vizionați clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa