Samsung 50H5500, Smart TV UE50H5500

Pentru cineva interesat de un televizor cu ecran de 50 inci (aproximativ 125 centimetri) recomand acest televizor Samsung 50H5500 care e un televizor smart LED din noua generație a anului 2014.
E perfect pentru cineva interesat de un model care să arate bine și care să vină cu diferite facilități utile printre care se numără capabilitatea Smart TV și porturile de rețea integrate (chiar și cel wireless e integrat așa încât să nu fie nevoie de adaptor).

Modelul acesta din seria H5500 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vi se pare că ar costa prea mult atunci vă recomand modelul 48H5500. Acesta din urmă fiind un model cu diagonala ecranului de 48 inci.

Aparatul
Aparatul UE50H5500

Modelul acesta e unul modern, dar nu are suport 3D întrucât pe partea de refresh are CMR 100 Hz. Dacă avea un CMR mai mare atunci era numai bun pentru 3D.
O să puteți să îl folosiți pentru a naviga pe web deoarece are un browser foarte asemănător cu ceea ce avem pe calculator. De asemenea o să ai parte de diferite servicii online, dar și de suport Skype.
Playerul integrat e unul foarte bun deoarece poate reda mai multe tipuri de fișiere, iar filmele *.mkv vor avea sunet deoarece TV-ul are suport DTS.

Plusurile ar fi că e smart (dacă te interesează un televizor smart atunci ar trebui să te orientezi înspre un Samsung deoarece aceștia au cele mai avansate televizoare din acest punct de vedere), că nu are n preț prea mare și că e ușor de folosit.
Probabil că singurul minus ar fi că nu are mai mulți Hz. Din păcate nu are rezoluție 4K, dar nici asta nu-i o problemă deoarece încă nu sunt disponibile filme la această rezoluție, motiv pentru care Full HD e mai mult decât suficient.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine să fie performant în a afișa imaginea și să coste puțin atunci acest model ar fi unul foarte bun pentru tine.
Alături am postat un preview așa încât să vedeți mai bine cum arată acest televizor.

Te-ar mai putea interesa