Samsung 50H5000, TV UE50H5000

Samsung 50H5000 face parte dintr-o serie numită H5000, o serie care se laudă cu o imagine foarte clară, un design splendid și cu prețuri inferioare modelelor din anul 2013. Chiar dacă UE50H5000 (cum mai e numit) nu vine cu capabilități smart TV, e un televizor foarte bun cu o diagonală a ecranului de 50 inci (125 centimetri cu aproximație).
Datorită ecranului mare aș recomanda un model precum acesta cuiva pasionat de filme deoarece știm cu toții că filmele se văd cel mai bine pe un ecran mare precum cel al modelului de față.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu costă exagerat și care are chiar și tunere TV integrate. Aceste tunere sunt de tip digital, adică mai exact DVB C și T.
Din imaginea de alături poți să vezi mai bine cum arată acest televizor, adică foarte bine.

TVul
TVul

Vine cu o rezoluție 1920×1080 pixeli, care e perfectă pentru filme Blu-ray, dar și pentru meciuri transmise digital. Sunetul e de calitate foarte bună, mai ales că este vorba și despre suport dts. Vine și cu niște caracteristici de imagine cum ar fi CMR 100, lucru care facilitează afișarea unor imagini mai clare fără sacadări ori chestii de genul.

Lucrurile pozitive la acest model sunt în primul rând diagonala mare de 50 inci, imaginea foarte clară (acuma depinde și la ce vă uitați) și meniurile ușor de utilizat. Dacă vrei să te uiți la filme de pe un hard extern atunci acest lucru o să fie posibil grație ConnectShare cu suport HDD și USB.

Deci, dacă ai o cameră mare și vrei să vezi clar la televizor atunci un model precum acesta ar fi cel mai bun. Eu aș recomanda să-l instalezi pe perete așa încât să faci economie de spațiu (greutatea mică de până în 14 kilograme o să te ajute în acest sens), dar fiecare cum îi place.
În cazul în care vrei să vezi mai bine cum arată și ce poate îți recomand să vizionezi preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu