Samsung 50F6100, televizor 3D de 127cm

Samsung 50F6100 e televizorul perfect pentru cei pasionați de filme la calitate maximă și asta deoarece vine cu un ecran de 127 centimetri, rezoluție Full HD și suport 3D. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă ți se pare cam mult atunci 32F6100 e un model cu ecran de 80 centimetri, aceleași funcții, însă are un preț inferior.
Poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor 3D, iar ochelarii 3D sunt livrați în pachet, fiind vorba despre două perechi. Normal că poți vedea și canale TV în format HD deoarece are tuner dublu.

Aspect

E un televizor premium, lucru văzut și prin intermediul piciorului în formă de X care e caracteristic televizoarelor premium de la acest brand. Mie, sincer, nu-mi place cum arată acest picior, iar dacă nici vouă nu vă place atunci puteți alege un suport TV, iar cel mai ieftin care să fie compatibil cu modelul acesta e Hama 12026.

Așa arată
Așa arată
Marginile
Marginile

Caracteristici tehnice

E un televizor cu ecran foarte mare de 127 centimetri, iar dacă vreți să vedeți filme de pe discuri Blu-ray atunci acest lucru e posibil grație unui player de genul Samsung BD-E5500. Puteți vedea chiar și filme de pe harduri externe sau memorii USB deoarece playerul integrat e unul cu funcția ConnectShare Movie care presupune că poate reda o paletă largă de fșiere.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine la pachet cu multiple porturi care fac posibilă conectarea a mai multor aparate; dispune de tunere digitale care fac posibilă vizualizare de canale HD, iar dacă primiți de la firma de cablu un card CI atunci nu o să aveți nevoie de decodor deoarece are slot CI+.
Contra: nu e Smart TV.

Concluzie

Dacă îți plac foarte mult filmele și vrei să-ți faci un mini cinema la tine acasă atunci aparatul de față te va ajuta în acest sens. Nu are capabilități smart, dar asta e înspre avantajul tău deoarece e mai ieftin decât un Smart TV de 50 inci și nu o să te încurci în meniuri deoarece vine doar cu ce e important pentru tine.

Te-ar mai putea interesa