Samsung 50F5500, Smart TV de 127 cm

Samsung 50F5500 e un televizor LED destul de funcțional deoarece e un Smart TV de 127 cm cu tehnologii noi. Nu e unul cu tehnologie 3D dar care poate fi folosit pentru navigare web prin intermediul browserului web. Deci dacă nu aveți o tabletă pentru navigare, acest televizor vă poate fi de folos. Dar ot nu se poate compara cu o tabletă deoarece nu are tehnologie de interacțiune cum vedem la seriile F700 ori F8000. Faptul că e de tip Smart, aduce acel Smart Hub, aplicații, Anynet+, Allshare și altele. Deci oferă caracteristici speciale utile pentru cei ce le folosesc, iar la unele magazine poate fi găsit și sub numele de UE50F5500 (e același model și nu oferă nimic în plus). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e deosebit și se poate observa la suportul său care e în formă de x. Un astfel de model de sport am văzut și al alte serii și e oarecum reușit. Dacă nu vă place, nu aveți decât să-l montați pe perete acest televizor.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Tehnologia LED e cea mai populară tehnologie de iluminare a ecranelor noilor televizoare. Deci veți găsi puține plasme printre noile modele, dar poate pe parcurs o să mai apară. Rezoluția Full HD e bună pentru o diagonală de 50 inci, iar televizoare cu rezoluție mai mare sunt foarte scumpe și nu sunt filme cu rezoluții peste 1080p.

Sistemul audio e de tip Down Firing + Full Range adică e puternic și clar în același timp. Chiar dacă nu are subwoofer, difuzoare de 10 W fiecare își fac bine treaba. CMR-ul e important pentru cei care vizionează filme sau joacă jocuri (e bine să fie de cel puțin 100Hz). Spre deosebire de televizoarele mai ieftine acesta aduce trei HDMIuri și 2 USBuri. Nici nu cred că le veți folosi pe toate deoarece televizorul dispune de multe tehnologii chiar și wireless.

Puteți să vă folosiți chiar și smartphone-ul pe post de telecomandă dacă nu vă palce acea telecomandă inclusă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: diagonală mare, imagine destul de clară și naturală, Smart Hub, aplicații, PIP, Anynet+… adică acele caracteristici speciale de care vă ziceam anterior.

Minusuri:  nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Samsung 50F5500 face parte din noua generație de televizoare de la Samsung, generație care o recomand deoarece oferă multe dotări standard care erau dotări speciale pe modelele anului trecut. Alternative pot fi considerate și alte serii cum sunt și cele din clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa