Samsung 50F5000, televizor LED de 127 cm

Samsung 50F5000 e unul dintre cele mai mari televizoare LED din seria F5000 și poate fi întâlnit și sub numele de UE50F5000. E evident că are o diagonală de 50 inci și că e nou deoarece are acel F în cod. Deci dacă nu vă place diagonala deoarece influențează mult prețul, puteți alege un model mai mic din aceeași serie. Există și alte serii interesante cu tehnologie 3D ori cu Smart Hub (adică care sunt și Smart TVuri). Designul nu e unul foarte nou deoarece l-am mai văzut și la alte televizoare și chiar i suportul nu e unul deosebit cum vedem la seriile mai mari. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că arată foarte bine iar marginile televizorului sunt mai înguste decât cele ale televizoarele predecente. Însă acesta nu e un criteriu de alegere a televizorului, ci calitatea imaginii.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul de 50 inic e mai mult decât suficient în special că imaginea e foarte clară datorită acelor tehnologii și CMR-ului de 100 Hz. Chiar și sonorizare e de lăudat deoarece e puternică și clară. De aceea nu văd de ce ați achiziționa și un sistem audio. Pentru vizionarea de filme puteți opta pentru un laptop, PC sau portul USB. Are un player integrat cu care puteți viziona filme, poze ori asculta muzică.

Porturile care pot fi găsite pe acesta sunt: HDMIurile, USB-ul, mufa de căști, slot CI+, Scart și multe altele. Doar Smart TVurile oferă mai multe USBuri și HDMIuri deoarece au unele funcții speciale care necesită conectarea mai multor periferice.

Caracteristicile speciale ale acestuia nu sunt multe dar le găsiți la toate modele simple de la acest producător și din noua generație.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: viziona filme prin USB cu subtitrare, diagonală generoasă, imagine detaliată și destul de naturală, senzor eco, moduri pentru jocuri/filme și senzorul eco.

Minusuri: nu e foarte ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 50F5000 e unul dintre recomandările mele pentru cei care nu vor tehnologie 3D ori funcții sau aplicații oferite de Smart TVuri. Totuși îl puteți transforma ulterior într-un Smart TV dacă doriți, prin achiziționarea unui media player. Există multe media playere pe piață însă nu toate sunt a fel, fiecare oferit alte caracteristic și dotări. Ele sunt în funcție de preferințele utilizatorului iar prețul diferă în funcție de câte dotări aveți neveoi. Cele cu Android mi se par destul de reușite.

Te-ar mai putea interesa