Samsung 50ES6710

Dacă te interesează un televizor bun atunci îți recomand acest Samsung 50ES6710 care e un televizor care incorporează cea mai nouă tehnologie cum ar fi ecran LED 3D, capabilitatea Smart TV, sunet dts și tunere digitale de diferite tipuri. Acest model are un preț peste medie din cauza faptului că are un ecran de peste 100 centimetri, mai exact 127. Îl poți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în acest preț sunt incluse și două perechi de ochelari… normal că 3D, iar dacă prețul ți se pare unul mare atunci îți recomand o alternativă care e .

Poze

ue50es6710sxxh e un model alb-argintiu care mei e numit și ue50es6710, iar acel ue vine de la Uniunea Europeană ceea ce înseamnă că e un TV destinat țărilor din Europa… spre deosebire de varianta un care e pentru America. Acest ecran de 50 de inci are o rezoluție mare, dar și un consum de curent ceva mai mare, dar nu cu mult.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul ideal pentru vizionarea filmelor ori a meciurilor. Piciorul e unul în formă de cruce și dacă nu vă place atunci îl puteți monta pe perete și scăpați de acel picior. Ecranul fiind unul mare face din televizor unul foarte bun pentru vizionat filme de tip Blu-ray, dar și pentru gaming la calitate Full HD. Are multipli conectori printre care se numără conexiunile de rețea, iar pentru vizionarea filmelor de pe HDD vă puteți folosi și de playerul integrat care e unul destul de capabil.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, iar culoarea albă e un mare plus pentru acest TV deoarece pe piață nu sunt prea multe aparate TV de această nuanță; e Smart TV ceea ce înseamnă că are chiar și browser web cu care să poți vizita site-urile preferate; o să-l poți monta destul de ușor pe perete deoarece greutatea sa nu e deloc mare fiind de puțin sun 17 kilograme; vine cu două perechi de ochelari drept cadou, dar despre disponibilitatea ofertei poți citi .
Contra: nimic

Concluzie

Dacă vrei un televizor de ultimă generație care să fie performant în afișarea imaginii îți recomand acest 50ES6710 care e realizat de Samsung și vine din noua serie ES6710. O părere despre această serie v-o puteți face din preview-ul de alături care prezintă facilitățile oferite de televizoarele din această serie.

Te-ar mai putea interesa