Samsung 50ES6100

Dacă te interesează un TV cu ecran mare atunci acest Samsung 50ES6100 ar fi bun, iar dacă ecranul ți se pare mic atunci ar trebui să mergi înspre un deoarece are ecran mai mare. Modelul UE50ES6100 are un ecran de 127 centimetri (50 inci), iar claritatea imaginii e foarte bună deoarece are rezoluție Full HD. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » normal că are facilitatea de Smart TV și că puteți să vizionați filme pe el deoarece are un player capabil de a reda filme cu sunet dts 2.

Poze

Din imaginile de alături puteți vedea cum arată TV-ul și cât e de subțire. Față de alte modele, acesta re un consum mic de curent de 71W și greutatea e și ea mică fiind de 16 kilograme. Aceste lucruri fac ca televizorul să fie prietenos cu mediul și ușor de montat. Vine și cu o mulțime de porturi, dar acestea se văd doar în spate.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

UE50ES6100 e un model pentru persoanele care vor un televizor mare și capabil. E ideal la vizionarea filmelor, iar imaginea va fi clară și realistă deoarece are 200 herți. Normal că are player integrat care poate reda o mulțime de tipuri de fișiere de pe USB ori de pe ‘net. Are integrat și tuner digital de tip DVB C și de aceea o să puteți viziona canale TV digitale pe acest TV. Având și slot CI nu o să aveți nevoie de receptor pentru a decoda canalele codate, dar asta e valabil în general doar la UPC. Deci, la RDS s-ar putea să aveți nevoie de decodor deoarece nu oferă card.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; raportul dintre preț și calitate e decent; garanția poate fi extinsă până la maxim 4 ani contra unei sume decente; are player integrat foarte capabil; tunerul HD e prezent la acest model; are suport 3D și convertor 2D în 3D pentru filmele care sunt normale, adică 2D.
Contra: nimic, dar nu știu nimic despre Skype sau despre posibilitatea conectării unei camere web la TV.

Concluzie

50es6100 vine din seria es6100 care e una premium pentru acele persoane care vor mai mult. Piciorul are un aspect interesant, dar sincer mie nu-mi place și cred că de aceea l-aș monta pe perete. Montarea pe perete ar fi recomandarea mea deoarece astfel o să aveți mai mult spațiu prin casă, dar trebuie să aveți mare grijă la ancorarea suportului așa încât să nu cadă televizorul cu tot cu el. 😛

Te-ar mai putea interesa