Samsung 49Q7F, televizor QLED de ultimă generație

Televizorul QLED Samsung 49Q7F nu e singurul model lansat anul acest care impresionează, dar e o variantă mai accesibilă decât OLED. Sunt prezente destul de multe tehnologii pe aceste tipuri de televizoare: Quantum Dot, Q Colour, Q Contrast, Q HDR 1500, Q Viewing Angle, Q Engine, stand no-gap. De la televizor pornește un singur cablu optic transparent care se conectează la One Connect Box, unde veți găsi toate porturile necesare. Acela e un fel de receiver care e foarte util, iar în pachet veți primi și telecomanda specială cu care se poate controla totul.

Poate ați observat că mai toate acele tehnologii anterior menționate țin de această tehnologie Q LED, deci nu le găsi pe televizoarele simple. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit ca monitor datorită intrărilor video HDMI, iar caracteristicile tehnice sunt excelente pentru a fi folosit împreună cu o consolă. N-am ce să-i reproșez cu așa dotări și specificații, dar e normal să fie așa la un așa buget. Nu aveți nevoie de boxe sau media player, acest televizor oferă o experiență pe măsură și software-ul e destul de avansat pentru a reda aproape orice. Bineînțeles, e nevoie de un router wireless pentru a vă conecta fără fir la internet și aș recomanda unul performant pentru a nu avea probleme cu streaming-ul.

Nu se mai fabrică televizoare 3D deoarece nu oferă o experiență cinematografică, mai bine optați pentru unul care oferă o imagine cât mai naturală. Caracteristicile speciale sunt foarte multe: control vocal, web browser, 360 Video Player, Smart View, WiFi Direct, procesor Quad Core etc.

Păreri pro și contra

Vine cu caracteristici speciale impresionante și nu cred că aveți ce să-i reproșați: sunet puternic, imagine clară, diagonală mare (există și un model de 55 inci – 138cm), telecomanda ca un iPod. montarea pe perete ar fi soluția ideală. Din păcate nu oricine și-l permite, dar poate se va mai ieftini.

Samsung 49Q7F poate fi cea mai bună soluție de 49 de inci și nu sunt mulți producători care oferă o tehnologie atât de avansată pe un televizor. Bineînțeles, există tehnologia OLED care e similară doar mai scumpă, cu alte cuvinte QLED reprezintă soluția mai accesibilă.

Te-ar mai putea interesa