Samsung 49Q7C, televizor LED Curbat cu Quantum Dot

Televizorul curbat Samsung 49Q7C e un model Smart avansat care o să vă placă foarte mult, în special că e 4K și are tehnologie Quantum Dot. În anii următori vom vedea tot mai multe astfel de tehnologii care vor fi oferite ca alternative la acea OLED care are un cost de producție mare. Televizoarele QLED sunt exemplu foarte bun și chiar nu aveți ce să le reproșați, dar pot fi variante curbate sau plate. Cel de jos e un model curbat, motiv pentru care e ceva mai scump iar în funcție de distanța de vizionare, puteți opta pentru un model chiar mai mare.

În general, variantele de 55 inci sunt început bun dar depinde și de bugetul disponibil sau cât vreți să cheltuiți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dispozitivul One Connect Box e standard pe seriile premium, dar cred că o să ajungă și pe serii mai ieftine. Acesta reduce numărul de cabluri care pornesc de la televizor, fiind un dispozitiv extern care oferă toți conectorii televizorului. Totuși, poate fi o variantă standard sau una Mini (cu mai puține porturi). Astfel, televizorul a devenit ceva mai compact și spatele televizorului e neted, chiar e o plăcere să te uiți la el.

Televizorul dispune de tehnologii wireless pentru a conecta un sistem audio extern sau chiar la internet dacă aveți un router wireless.

Păreri pro și contra

E vorba de unul dintre cele mai bune televizoare ale acestui producător și dacă nu vă permiteți varianta de 55 ori 65 inci, nu e nici o problemă. Pentru o experiență plăcută, e bine să țineți cont de câmpul de vizionare care e limitat. În caz contrar, mai bine optați pentru o variantă cu design plat. Poate că nu e unul dintre cele mai subțiri televizoare de pe piață dar nu cred că veți sta pe lateral să vă uitați la el.

Samsung 49Q7C nu va fi singurul model curbat, cred că și în 2018 vom vedea astfel de serii. Cred că designul curbat al televizoarelor a fost o noutate bine primită, motiv pentru care au apărut chiar și monitoare curbate. Fiecare brand încearcă să atragă cât mai multă atenție cu noile tehnologii sau chiar cu o construcție diferită.

Te-ar mai putea interesa