Samsung 49Q6FN, model QLED de 123 cm

Televizorul Samsung 49Q6FN e unul dotat cu noua tehnologie QLED care promite claritate superioară a imaginii. Pe lângă acest lucru are alte facilităţi precum sistemul de operare Tizen, PIP şi procesor quad core.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care nu doar arată bine, ci şi unul care se descurcă formidabil în multiple sarcini de divertisment. Din poza de alături se poate vedea că acest model e unul foarte aspectiv. Iar, dacă nu vă place stativul atunci TV-ul poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport care să aibă standard Vesa 200×200.


Păreri pro şi contra

Samsung 49Q6FN e un televizor cu o diagonală de 49 inci (aproximativ 123 centimetri), iar din această cauză are rezoluţie 4K.
Poate fi utilizat la vizionarea de posturi TV la calitate HD întrucât are tuner digital triplu de tipul DVB C/T2/S2x2.
Softul e atât de avansat încât vine cu browser web şi diverse aplicaţii pentru servicii de streaming… printre multe altele.
Conectarea la net se poate realiza cu sau fără fir. Cea mai convenabilă e cea fără fir, iar cea cu fir fiind cea mai stabilă.
Şi sunetul este unul calitativ deoarece vorbim despre woofer şi sunet 2.1. În acest fel nu o să vă trebuiască un sistem de sunet dedicat (puterea celuia din televizor fiind de 40W).
Stă excelent pe partea de porturi deoarece vorbim despre 4 HDMI, 2 USB, bluetooth, slot CI+ şi altele.

Acest televizor e unul avansat tehnologic care nu doar arată bine, ci care e capabil în a afişa cea mai bună imagine de pe piaţă. E disponibil în diverse mărimi ale diagonalei de la 123 la 207 cm.
E un televizor foarte popular din anul 2018 şi are Q HDR 1000 care este echivalentul lui HDR 10+. În acest fel o să aveţi parte de imagine foarte calitativă.
Aspectiv e de nota 10 întrucât are inclusiv soluţie de cable management integrată în stativ. În felul acesta cablurile nu vor mai sta aiurea.

Te-ar mai putea interesa