Samsung 49NU7302, cel mai ieftin televizor curbat din 2018

Acest model 4K Samsung 49NU7302 e cel mai mic din serie și pare a fi cel mai ieftin televizor curbat care a fost lansat în 2018. Bineînțeles, nu putem să luăm în considerare cele din generația precedentă deoarece nu au aceleași tehnologii și poate că vă doriți un design nou. Această serie oferă și variante mai mari pentru cei care au un buget generos sau o cameră mare, iar un televizor de 123 cm nu ar fi prea ideal. Specificațiile sunt aceleași, de aceea aș opta pentru cel de jos și nu pentru unul mult mai scump.

Dacă nu stați prea departe de el, atunci veți vedea fiecare detaliu și e important ca acel conținut să aibă o rezoluție cât mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La toate televizoare se poate vedea că au funcție monitor și acesta poate fi unul bun ținând cont de rezoluție, dar și alte specificații. Nu puteți sta prea departe de el, deoarece trebuie să vă aflați în câmpul vizual.

Avem un tuner TV foarte bun care recepționează posturi HD cu un sunet ceva mai bun. Pe partea de conectivitate, televizoarele Smart excelează pentru că veți vedea în plus portul LAN sau alegeți conectivitatea fără fir dacă folosiți un router wireless.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale de imagine sunt numeroase și o parte dintre ele au fost pe generația precedentă: UHD Engine, HDR, Pur Color, Auto Depth Enhancer, UHD Dimming, Dolby Digital Plus și altele. Sunt integrate o mulțime de tehnologii într-un astfel de televizor și designul e destul de subțire. Chiar dacă ecranul e curbat, televizorul poate fi pus pe perete cu kitul de montare corespunzător.

Samsung 49NU7302 e echipat cu niște difuzoare puternice, de aceea poate fi instalat și în spații mai mari. Interfața Smart e cea cu care ne-am obișnuit deoarece avem tot Tizen OS. Putem reda conținut media din diverse surse, naviga pe web sau chiar să face screen mirroring (Mobile tot TV). Playerul integrat e unul interesant pentru că suportă multe formate și chiar subtitrări dar poate că nici nu aveți nevoie de ele.

Te-ar mai putea interesa