Samsung 49NU7102, televizor Smart cu imagine 4K și sunet de 20W

Sunt destul de multe televizoare Smart pe piață în 2018, dar multe dintre ele sunt foarte scumpe. Samsung 49NU7102 e unul dintre numeroasele soluții cu Tizen OS, doar că imaginea e una mai calitativă. Dacă nu vă place la acesta că are ecran plat, există și o alternativă cu ecran curbat – seria NU7302. Diferența de preț e foarte mică pentru că alte diferențe între cele două nu sunt, doar că  trebuie să stați aproape de el pentru a vă afla în câmpul vizual. În caz contrar, o opțiune mai bune e cel de jos și economisiți bani.

Chiar și acesta e disponibil alături de variante mai mari, chiar și una de 75 inci. Bineînțeles, filmele 4K se văd mai bine pe un ecran mult mai mare pentru detaliile ies mai bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizoarele din gama 2018 arată mai bine și îmi plac foarte mult piciorușele sale pentru că au devenit foarte subțiri. Chiar și rama Ța intrat la apă”, pentru a vă bucura de calitate și la un moment dat toate televizoarele vor arăta cam la fel. Totuși, televizoarele premium vor ieși mai bine în evidență cu materiale de calitate superioară.

Păreri pro și contra

Partea Smart e destul de reușită în sensul că puteți naviga ușor prin meniu, interfața e prietenoasă, sunt prezente cele mai populare aplicații și altele. Până la urmă e un sistem de operare creat de același brand și care concurează pe piața software cu Android, Web OS, Firefox OS, Saphi etc.

Hardware e foarte bun la această nouă serie și e comparabilă cu cea a seriilor apropiate ca preț, însă dacă discutăm de alte brandurile, lucrurile vor sta diferit. La capitolul imagine vom găsi tehnologii ca: UHD Dimming, Pur Color, HDR, UHD Engine și altele. Acestea îmbunătățesc specificațiile oferite de panoul său IPS 4K, dar și pe partea de sunet vedem îmbunătățiri.

Samsung 49NU7102 are un singur minus, lipsa conectivității bluetooth și nu văd de ce nu au pus o astfel de dotare. Asta u înseamnă că nu puteți folosi telefonul pentru anumite funcții ale televizorului sau să vă conectați fără fir la internet.

Te-ar mai putea interesa