Samsung 49MU8002, modelul MU8002 din seria 8 a 2017

Samsung 49MU8002 e un televizor din seria 8 și vine ca o alternativă la modelele din seria 7 (precum 49MU7002), păstrând cutia One Box și având 0 porturi pe spate. Împrumută mai multe lucruri din seria 7, pe lângă cutie, precum twin triple tuner-ul și multe caracteristici superioare de imagine.
Acest televizor premium se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine, să afișeze o imagine clară și să poată fi conectat la „rețea”.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Are multiple lucruri pentru a furniza o imagine de calitate, iar sunetul e și el unul ok cu 2.1 canale și woofer.


Avantaje

Spatele modelului UE49MU8002TXXH e unul cu 0 conectori, dar în partea inferioară e un port pentru conectarea Connect Box (un model Mini) care oferă toate porturile de care ai nevoie (4 HDMI-uri, 3 USB-uri etc).
Dispune de tuner analog precum și digital (aici are două astfel de tunere cu suport pentru DVB-T2/C/S2).
Aspectul e de top cu un suport tip Y, 3 părți fără ramă și margini foarte subțiri. De îl vei pune pe perete vei vedea că va fi precum un tablou.
În ziua de azi e bine să ne uităm și ce consum de curent are aparatul. Acesta consumă 90W, 0,5W în standby și 125kWh pe an. Iar, din această cauză are clasa A de eficiență energetică.

Verdict

Îmi place foarte mult televizorul 49MU8002 atât ca design cât și ca facilități oferite. Ecranul are doar ramă în partea inferioară și în acest fel filmele se vor vedea foarte bine. Nu am mai văzut așa ceva la alți producători.
La început de 2017 cei de la Samsung au scos televizoarele QLED care se laudă cu o foarte bună reproducere a culorilor, însă prețurile sar suta de milioane și de aceea au scos modelele MU (din care face parte MU8002) așa încât oricine să-și permită un televizor nou.
Seriile 8 și 7 împrumută unele dintre lucrurile televizoarelor QLED, cum ar fi cutia separată, HDR de bună calitate și ramele foarte subțiri. Asta pe partea hardware, iar pe partea software împrumută diverse funcții mai mult sau mai puțin utile. Chiar și telecomanda se aseamănă foarte mult, acestea având o telecomandă Smart de culoare neagră, iar cele Quantum Dot (Qled) au una argintie.

Te-ar mai putea interesa