Samsung 49MU7002, MU7002 de 123cm cu twin triple tuner

Samsung 49MU7002 e o variantă a modelului MU7002 care face parte din seria 7. Această serie 7 a anului 2017 vine cu unele lucruri (în special prețul mic) de la seria 6 precum și de la modelele cu QLED (cutia One Box, spatele foarte drept și ecranul subțire).
UE49MU7002TXXH se adresează persoanelor interesate de un televizor nu prea scump, dar care să vină cu toate dotările care să te ajute să vezi conținut din orice sursă posibilă.

Modelul UE49MU7002 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dvs trebuie știut că aparatul vine cu telecomandă nouă de tip Smart și cutie One Connect Mini din 2017 (așa încât TV-ul să nu aibă niciun port pe spate).


Avantaje

Vine cu una dintre cele mai bune imagini de pe piață întrucât are index de calitate al imaginii (PQI) de 2300. Acest index e posibil deoarece vine cu rezoluție 4K (3840×2160 pixeli), HDR 1000 și alte alte lucruri. Printre aceste ale lucruri aș menționa Panel de 10 bit, Precision Black etc.
Nici sunetul nu e mai prejos deoarece vorbim despre 2.1 canale cu Down Firing și Front Firing.
Controlul poate fi de la telecomandă sau Vocal (televizorul suportă engleză, germană și alte limbi; nu suportă română).
Softul e unul avansat, adică Tizen cu browser, aplicație Netflix și alte aplicații.
Pentru a vedea posturi TV la calitate HD acest TV e dotat cu twin triple tuner, adică avem două din fiecare DVB-T2/C/S2.
Consumul de curent e unul minim, adică are clasa A cu un consum de 90W, 0,5W în Standby și 125kWh pe an. Acest consum nu e unul constant, ci poate varia în funcție de ce faceți pe televizor.

Concluzie

Televizorul 49MU7002 e unul de generație nouă adresat celora interesați de un aparat premium cu care să poată savura conținut de oriunde. Puteți vedea filme HD și Ultra HD de pe Netflix, dar asta înseamnă să aveți abonament compatibil de la Netflix și de la furnizorul de cablu.
Alternative la acest model ar fi 49Q7F care e un televizor QLED (oferă cea mai bună imagine de pe piață) și modelele MU6102 care nu au One Connect Box, dar sunt mai ieftine.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 49MU7002, MU7002 de 123cm cu twin triple tuner”

  1. Din cate imi amintesc cei de la LG aveau unele televizoare cu doua intrari RF in. Apreciez ca si Samsung au preluat acest lucru bun de la LG.
    Am observat ca nu prea sunt informatii legate de versiunea sistemului de operare si eventuale capturi de ecran cum arată acesta. Sunt sigur ca Tizen de anul acesta e mult revizuit intr-un sens bun.

Comentariile sunt închise.