Samsung 49MU6502, model MU6502 de 123cm

Televizorul Samsung 49MU6502 e unul care face parte din seria 6 a modelului MU6502 din 2017. E un televizor smart cu diagonală de 123 cm și cu rezoluție Ultra HD așa încât să puteți vedea filme la calitate maximă… din orice sursă.
Se adresează celora interesați de un aparat cu care să vedeți orice la calitate maximă, acest lucru fiind datorat softului smart bazat pe Tizen și PQI 1600.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat la zi cu tehnologia și care poate fi controlat printr-o telecomandă inteligentă de la Samsung numită Smart Remote (e de culoare neagră și are o rotiță ca iPod).


Caracteristici

49MU6502 e un televizor de 123 cm cu ecran curbat și rezoluție Ultra HD. E televizorul perfect pentru filme, seriale și emisiuni TV la calitate HD.
Tunerul integrat e unul digital triplu de tip DVB C/T2/S2 așa încât să puteți vedea posturi HD de la cablu, televiziune terestră sau satelit. Are și Slot CI+ așa încât să puteți conecta cardul primit de la furnizorul de cablu.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir. Dacă aveți o conexiune slabă la net atunci cel mai bine ar fi să folosiți LAN, adică cea cu fir.
Se poate monta pe perete, iar în acest fel eliberăm din spațiul din cameră. Suporturi compatibile sunt cele Vesa 400×400.
Consumul de curent nu e prea mare, fiind vorba despre 150W. E un consum mic pentru un ecran de 49 inci.

Avantaje

Televizorul de față are un consum de curent și afișează o imagine de foarte bună calitate.
Controlul televizorului poate fi realizat de la telecomandă prin apăsarea butoanelor sau control vocal. Cu ajutorul aceste telecomenzi se pot controla și alte aparate conectate la aparat.
Softul e unul avansat fiind vorba despre Tizen cu suport pentru diverse aplicații, inclusiv browser web.
Hardware-ul e unul solid întrucât are procesor cu 4 nuclee care face ca totul să ruleze fluent.

Verdict

Celora interesați de un aparat TV nou cu multe funcții și care să poată fi utilizat ușor de oricine recomand acest model Samsung 49MU6502.

Te-ar mai putea interesa