Samsung 49MU6402, model smart din generația MU

Seria 6 a anului 2017 vine cu modelul Samsung 49MU6402 care are ecran de 123 centimetri, rezoluție 4K și PQI 1500 (Picture Quality Index).
Modelele MU sunt o alternativă la cele Q (QLED) întrucât sunt accesibile din punct de vedere al costului de achiziție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Televizorul arată foarte bine, acest lucru putând fi observat din imaginea de alături. Se poate vedea că suportul e unul în formă de Y.

Caracteristici tehnice

Televizorul vine cu tuner analog dar și digital (triplu tip DVB T2/C/S2), iar acest lucru ne ajută să vizionăm posturi TV la calitate HD.
Sunetul e și el unul de calitate deoarece e pe două canale, iar difuzoarele au suport down firing cu bass reflex.
Consumul de curent nu e prea mare deoarece are clasa A, iar ca funcție eco aș menționa Eco Sensor.
Comandarea aparatului se face printr-o telecomandă de tipul Smart Control cu Control vocal.
Lucruri care îmbunătățesc imaginea sunt Active Crystal Color și HDR. Acest ultim lucru oferă imagini mai realiste mulțumită detaliilor, dar pentru acest lucru aveți nevoie și de filme care au fost filmate cu aparate compatibile HDR.
Ca porturi care te-ar interesa trebuie menționate cele 3 HDMI-uri și două USB-uri.

Avantaje

Poate fi montat pe perete prin utilizare unui suport TV compatibil Vesa 400×400. În acest fel o să eliberați din spațiul din cameră.
Consumul de curent e mic, fiind vorba de 150W și clasa A de eficiență energetică.
Poate fi utilizat ca monitor, iar în acest fel puteți vedea filme sau seriale descărcate de pe net. Eu recomand să folosiți porturile HDMI pentru acest lucru.
Sistemul de operare e unul dintre cele mai rapide de pe piață și are meniuri intuitive așa încât să poată fi utilizat ușor de oricine.

Concluzie

Televizorul Samsung 49MU6402 e unul modern cu diagonală de 49 inci (123 centimetri) și te va ajuta să vezi orice la calitate maximă.
Poți viziona conținut din orice sursă întrucât are porturi de rețea și aplicații pentru cele mai populare servicii. Are inclusiv web browser așa încât să puteți naviga pe net ori să faceți cumpărături online.
O alternativă de o altă dimensiune ar fi aceasta fiind de 100cm tot modelul MU6402.

Te-ar mai putea interesa