Samsung 49MU6272, TV curbat model MU6272 seria 6

Samsung 49MU6272 e un televizor pentru cei interesați de un aparat TV de generație nouă (seria 6 din 2017). Modelul MU6272 e prezent în numeroase dimensiuni cum ar fi 49 (acesta de față care reprezintă 123 cm), 55 și 65. Față de modelul MU6102 ecranul acestuia e unul curbat 3000R și are PQI de 1400.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Modelul UE49MU6272U e unul care nu doar arată bine, ci și unul care are la pachet multiple funcții utile, dar despre ele în rândurile care urmează.


Avantaje

Vine cu o telecomandă TM1750A (așa arată) ușor de folosit și care e universală în sensul că poți controla cu ea toate dispozitivele conectate la TV.
Sunetul e unul de calitate superioară pe două canale (de tipul Down Firing cu Bass Reflex). Ca o caracteristică superioară trebuie să menționez faptul că are DTS.
Consumul de energie e unul minimal, iar datorită acestui lucru are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 90W, consum anual de 125 kWh și 0,5 W în Standby. (Aceste valori au fost extrase din fișa de produs.)
Softul este același prezent pe televizoarele de top, fiind prezent Netflix, Smart Hub, browser-ul web și alte aplicații.
Ecranul e unul de 123 cm cu rezoluție 4K, iar dacă vă uitați la conținut FHD acestuia i se va face Up Scale rapid deoarece are procesor quad core.

Dezavantaje

Din păcate nu e vorba despre un model QLED precum 65Q75. Era interesant dacă ar fi avut un ecran mult mai subțire precum modelele Quantum Dot cum e cel de mai sus. Dar ar fi fost nevoie de o cutie One Connect Box.

Verdict

Pentru cei interesați de un televizor avansat din toate punctele de vedere și care să aibă un preț relativ scăzut recomand acest model.
Claritatea imaginii e una superioară oricărui ecran flat și de aceea recomand televizoarele cu ecran curbat.
Din punct de vedere vizual arată foarte bine, iar legat de imagine nu se poate comenta nimic întrucât filmele 4K se vor vedea extraordinar de bine.
Modelul 49MU6272 e pentru cei care încă nu au făcut trecerea la televizor 4K și probabil că încă au un televizor Full HD de vreo 3-4 ani. Diferența dintre un model FHD și acest 4K e de la cer la pământ, iar softul face toți banii întrucât vă va permită se faceți chiar și cumpărături online.

Lasă un comentariu