Samsung 49MU6202, TV curbat cu soft Smart

Samsung 49MU6202 e o variație de 49 inci (123 centimetri) a modelului MU6202 și vine în 2017 cu un soft ușor de utilizat și revizuit în comparație cu Tizen de anul trecut.
În comparație cu Smart TV-urile de anul trecut acesta vine cu o imagine mult mai bună mulțumită îmbunătățirilor de ordin software, cu telecomandă smart și cu un design mult mai atrăgător.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are incorporată tehnică de generație nouă.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată. Se poate vedea că piciorul e unul argintiu cu negru spre deosebire de ale modele care au piciorul ori argintiu ori negru.


Caracteristici

Ecranul lui 49MU6202 e unul de 123 centimetri având rezoluție 4K și panel de calitate superioară (IPS).
Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât are această funcție, iar conectarea la un PC se poate face prin HDMI (TV-ul are 3 astfel de porturi).
Telecomanda e una smart și arată precum un iPod. Aceasta are și Control Vocal, lucru care înseamnă că poate fi controlată vocal.

Păreri

E un aparat pe cât se poate de avansat cu care puteți intra pe net și face cumpărături online. Softul e atât de avansat că vine cu browser și cu suport pentru aplicații diverse.
Hardware-ul e conceput așa încât să poată rula filme 4K fără întreruperi ori chestii de genul.
Consumul de curent nu e mare, fiind vorba de 175W, iar pentru mai multă economie e dotat cu Eco Sensor.
Poate fi utilizat și precum televizor standard să urmăriți posturi TV la calitate HD deoarece are tuner TV dublu DVB T2/C.
E foarte bine că are ecran curbat, iar acest lucru oferă unghiuri de vizualizare mai bune.
În momentul de față nu îi găsesc vreun minus, dar pe parcurusul utilizării vom vedea care-i sunt neajunsurile.

Concluzie

Dacă vrei un televizor care să se prezinte bine din punct de vedere vizual și tehnic vă recomand modelul de față. Vine cu un index de calitate PQI 1400, iar HDR o să vă ajute să beneficiați de imagini mai clare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 49MU6202, TV curbat cu soft Smart”

Comentariile sunt închise.