Samsung 49M6302, televizor curbat ieftin

Televizorul Smart Samsung 49M6302 e cel mai ieftin televizor curbat deoarece e cel mai mic din serie și nu e vorba de o serie prea avansată (FullHD). Ideea e că sunt serii și mai performante care oferă un indicator de calitate a imaginii mai bun – PQI (la cele 4K e mai mare). Nu au fost introduse prea multe tehnologii în acesta pentru a rămâne în același buget. Pentru o experiență mai plăcută, un ecran mai mare ar fi alegerea perfectă dar numai dacă aveți o cameră suficient de mare. Trebuie să respectați câmpul vizual al fiecărui model, adică nu trebuie să stați nici prea departe, dar nici prea aproape de el.

Costă mai mult decât un televizor plat pentru că e folosită o construcție diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Una dintre cele mai importante tehnologii de imagine pentru acest model e Micro Dimmming Pro (nuanțe mai naturale). Poate fi folosit împreună cu consola de jocuri deoarece are funcție monitor și caracteristicile tehnice sunt bune. Dacă aveți de gând să vă luați o consolă de jocuri care poate rula 4K, atunci următorul televizor trebuie să fie pe măsură.

Sistemul audio oferă o experiență pe măsură, dar se poate conecta și un sistem audio wireless – Bluetooth Audio, ori un soundbar clasic. Chiar dacă un televizor e curbat, poate fi montat pe perete cu un suport de perete corespunzător.

Păreri pro și contra

Oferă o mulțime de caracteristici speciale pentru că acest televizor rulează Tizen OS, acesta fiind sistemul de operare de pe televizoarele Samsung. Dacă sunteți siguri că nu vreți să vizionați conținut 4K, atunci un model FullHD e exact ce aveți nevoie. Doar Netflix poate oferit un abonament de televiziune 4K și aveți nevoie și de un abonament mai bun la internet.

Nu știu câți ani vor fi pe piață aceste televizoare (cu ecran curbat), dar oricum e mult mai interesant un ecran curbat decât unul cu conversie 2D-3D. Samsung 49M6302 poate fi următoarea alegere dacă nu aveți o cameră foarte mare și nu vreți să cheltuiți prea mulți bani. În prezentarea de jos e vorba de generația precedentă:

Te-ar mai putea interesa