Samsung 49M5512, televizor de 123 cm cu soft inteligent

În cazul în care te interesează un televizor de 123 cm cu rezoluție înaltă și o diagonală de 49 inci atunci îți recomand modelul de față – Samsung 49M5512. Nu doar că are soft smart, dar are și PQI (index de calitate) de 800 ceea ce înseamnă că are o imagine de calitate superioară.

Modelul M5512 de 49 inci are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV avansat tehnologic care poate afișa conținut din multiple surse. Nu știu dacă se poate vedea din imagine, dar acest televizor e unul cu stativ în formă de X, iar dacă vreți să-l montați pe un perete atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui suport TV compatibil Vesa 200×200. Culoarea ramei e una albă și cred că se va integra bine într-o sufragerie de culoare deschisă.

Samsung 49M5512

Caracteristici

49M5512 e un televizor cu diagonală de 123 cm (transformare cu aproximație din 49 inci) care are rezoluție Full HD și funcții diverse.
Ecranul nu doar are o rezoluție înaltă, ci are și un panel de calitate superioară care oferă unghiuri de vizualizare 178/178 grade.
Are o multitudine de porturi cum ar fi HDMI (trei la număr), USB (două) și altele. Are și conexiuni de rețea precum și Slot CI+ pentru conectarea unui card CI+ (pentru vizionarea de posturi TV la calitate HD).
Consumul de curent e unul redus de 98W, lucru datorat în principal tehnologiei LED.

Avantaje

Principalele avantaje ale acestui model ar fi softul smart avansat (cu browser, aplicații etc), procesorul rapid (quad core), că are porturi de rețea și altele.
Probabil că ar trebui să menționez și câteva dezavantaje, dar am să-l menționez doar pe unul – că nu are rezoluție 4K. În anul 2017 e de neconceput ca un TV să nu aibă 4K, dar de la o anumită distanță nu mai deosebești FHD de UHD.

Concluzie

Dacă vrei un televizor care să se prezinte bine din punct de vedere vizual (adică cum arată și cum se prezintă imaginea) și ca fiabilitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu am menționat nimic despre control și de aceea trebuie spus că vine cu o telecomandă simplă de tip smart și care suportă comenzi vocale.

Te-ar mai putea interesa