Samsung 48HU7500, televizor 3D 4K de 121 cm

Samsung 48HU7500 e un televizor interactiv de 121 cm, deci se subînțelege că are funcții Smart și tehnologii avansate. Puteți să vă folosiți mâinile ori vocea pentru a-l controla, dar e nevoie de o cameră deoarece nu are una incorporată. Dacă nu vă plac media playerele externe, puteți reda conținut media de pe un laptop, stick USB sau pe web. deci televizorul poate fi conectat la mai mult dispozitive în același timp (multe HDMIuri) și chiar la internet (wireless sau LAN). Prefer să conectez la internet orice dispozitiv cu ajutorul unui router deoarece e mai comod și nu mai sunt atâtea cabluri prin jur.

Prețul său mi se pare destul de bun pentru cei care au un buget generos și vor un televizor de ultimă generație care nu mai trebuie înlocuit cu altul pentru o perioadă destul de îndelungată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Imaginea 4K e numită și Ultra HD, adică e ca și cum ați combina 4 imagini FullHD. Tehnologia 3D e prezentă pe acesta și dacă doriți puteți să nici nu o folosiți. Calitatea audio și puterea difuzoarelor e corespunzătoare deci nu prea văd de ce ați mai lua niște boxe suplimentare.

Trebuie să fiți atenți când alegeți un televizor 4K, deoarece nu toate au o rată de refresh foarte mare, dar nu e nevoie chiar de 1000 Hz, dar e binevenită :). Are player multimedia integrat, Tuner TV performant, 4 HDMIuri, , multe USBuri, wireless, Smart Hub, recunoașterea feței, control cu ajutorul mâinilor etc. Sunt multe funcții Smart dar cred că le știți deja de la alte televizoare din această serie. Dacă vi se pare prea mic, trebuie să știți că există și alte modele.

Plusuri: imaginea 4K, toate acele funcții Smart, designul, claritatea imaginii – 1000 Hz, tuner TV performant și destule porturi.
Minusuri: nu are un ecran prea mare în acest preț.

Samsung 48HU7500 e o alegere inteligentă și un televizor similar ar trebui să fie prezent în sufrageria voastră. Nu mai e nevoie să mergeți la cinema dacă aveți așa ceva acasă. Puteți să-l montați pe perete cu un kit de montare și pentru o experiență audio superioară, puteți alege un sistem home cinema 3D.

Lasă un comentariu