Samsung 48H8000, TV curbat UE48H8000

Dacă te interesează un televizor care să arate bine și care să-ți ofere o imagine foarte bună, plus alte lucruri utile (soft smart, wireless integrat și capabilitate 3D) atunci îți recomand televizorul Samsung 48H8000… cunoscut și ca UE48H8000. O să vă mirați de ce ecranul e unul curbat, iar răspunsul ar fi că acest lucru e datorat în principal faptului că diagonala e foarte mare (de 48 inci – 121 centimetri). Astfel, având un ecran curbat înseamnă că avem parte de o imagine foarte clară indiferent când de mare e ecranul.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani avem un televizor care are o mulțime de lucruri integrate care ne fac viața mult mai ușoară. Alături am pus și o poză pentru a îți face o părere despre cum arată, dar îți recomand să te uiți și la clipul de la final pentru a vedea mai bine televizorul acesta.

Televizorul
Televizorul

Modelul 48H8000 e unul modern cu multiple lucruri utile incorporate, dar nu are ecran 4K, ci doar Full HD. Vine din generație anului 2014 cu un ecran LED de 121 centimetri a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli, după cum ziceam mai sus.
Nu doar imaginea e foarte calitativă (nu am menționat că are CMR de 1000 Hz… da, o mie), ci și sunetul deoarece are o ieșire de 40W, însă ar fi bine să vă luați un sistem 5.1 pentru sunet și mai bun.
Pentru conectarea la net vă puteți folosi de portul wi-fi (care-i integrat), dar aș recomanda să conectați TV-ul prin LAN deoarece e mai rapid și mai stabil.

De final pot să zic despre televizorul din seria H8000 că e unul foarte bun, în ciuda faptului că nu e unul 4K. Am ajuns la concluzia asta deoarece vine chiar și cu ochelari 3D la pachet, iar softul cu care e dotat e cel mai avansat soft de pe piață.
Alături e preview-ul video de care ziceam mai sus, un preview din care vă puteți face mai bine o opinie despre aparat.

Te-ar mai putea interesa