Samsung 48H6500, TV Smart UE48H6500 121 cm

Televizorul LED Samsung 48H6500 nu e unul clasic ci unul din seria H6500, cu imagine Full HD, 400 Hz, funcții Smart și altele. Având în vedere că e vorba de o serie ceva mai performant, caracteristicile tehnice și funcții sunt ceva mai bune decât la altele. Deasemenea, designul e unul corespunzător iar dacă nu vă place suportul său, puteți să montați televizorul pe un perete. Rama e îngustă iar la o anumită distanță ia impresia că televizorul nu are nici o ramă, iar ecranul parcă „plutește”.

Prețul său e unul destul de bun ținând cont de toate acele dotări speciale și dacă nu vi-l permiteți, trebuie să știți că există alternative mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Acest LED a apărut anul acesta și se pare că e destul de reușit, din cele mai multe puncte de vedere. Tehnologia 3D e prezentă mai mult pe televizoarele Smart decât pe cele simple și e normal să fie așa, deoarece televizoarele simple au nevoie de un player extern sau alte surse de redare media. Televizoarele Smart pot reda conținut media și de pe internet prin anumite servicii ori aplicații.

Pe partea de sunet are difuzoare decente, un sistem audio avansat și tehnologiile sunt excelente. Nu le voi menționa pentru că și așa le știți de la alte modele ale acestei serii. Imaginea e clară și se datorează în mare parte rezoluției și ratei de refresh (1080p, respectiv 400 Hz).

Are multe porturi dar nu cred că veți conecta prea multe la acesta, probabil doar o consolă ori un stick USB. Pentru a-l conecta la internet e suficient un router wireless ori un hotspot în apropiere.

Plusuri: are 2 tunere TV, multe porturi utile, funcții interesante, redare prin USB, arată bine, ușor de folosit chiar dacă pare complicat și nu ocupă chiar așa de mult spațiu.
Minusuri: nu prea are.

Samsung 48H6500 poate fi control și vocal ca și în clipul de mai jos, dar oferă multe alte avantaje care nu cred că pot fi observate în la televizoarele simple. Această serie oferă multe televizoare, de dimensiuni diferite și dacă .

Te-ar mai putea interesa