Samsung 48H6410, TV Smart UE48H6410

Samsung 48H6410 e un nou televizor Smart din generația 2014 și se laudă cu caracteristici cum ar fi ecran mare de 121 centimetri, suport dts 5.1, browser web și port wireless integrat. Acest model (UE48H6410 cum mai e numit) vine și cu două telecomenzi din care una e destinată controlului interactiv.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu-i deloc mare. Însă trebuie știut că nu are integrate cameră și microfon, iar dacă vreți să utilizați Skype atunci o să aveți nevoie de o cameră de aici.
Pentru a vedea cât de interesant arată am pus alături o imagine cu acest televizor.

Televizorul
Televizorul

Generațiile anterioare veneau cu facilitatea Wireless Ready, lucru care înseamnă că nu aveau adaptor wireless integrat. Acesta are wireless integrat așa încât tu să poți conecta televizorul la net fără a utiliza vreun fir.
Rezoluția ecranului e de 1920×1080 pixeli, motiv pentru care o să poți vedea filme Blu-ray fără vreo pierdere de calitate. Fiind 3D are și calități superioare de imagine cum ar fi CMR 400, iar din această cauză ar fi numai bun pentru jocuri.
Poate că vă întrebați de ce vine cu două telecomenzi, iar răspunsul e că a doua e pentru control interactiv.

Lucrurile care le vei aprecia la acest aparat sunt aspectul plăcut, imaginea de o foarte bună calitate și că e Smart (softul e foarte similar celui de pe tablete și smartphone-uri). În trecut plasmele erau foarte populare deoarece ofereau o imagine fără egal, însă aveau un consum foarte mare de curent. De aceea astfel de televizoare le-au luat locul deoarece imaginea e egalabilă ca și calitate, iar consumul de curent e foarte mic. Să nu mai zic de faptul că are o greutate mică.

Deci, dacă vrei un televizor cu o diagonală mare care să fie utilizat în principal pentru filme și meciuri atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Meniurile nu sunt deloc greu de parcurs, fiind oarecum similare cu ceea ce vedem la console.
Din clipul de alături poate fi văzut mai bine ceea ce eu am scris mai sus.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 48H6410, TV Smart UE48H6410”

 1. Eu cred ca aceasta serie H 6410 e una foarte reusita insa mi-ar fi placut si mai mult daca ar fi integrat o camera in televizor. M-am uitat pe site-urile de profil dar nu am gasit acea camera pentru Skype.

 2. Televizorul Smart Samsung 48H6410 e un LED care poate fi găsit și sub numele de UE48H6410. Designul e ca la restul modelelor din serie, singura diferență o face diagonala. Arată destul de bine pe alb și aci mă refer la rama sa și la suport. Suportul său e destul de diferit față de altele și îi oferă o oarecare stabilitate. Pentru cei care vor să nu mai aleagă și o măsuță TV, le recomand un kit de montare pentru perete. Trebuie menționat că e cel mai mare din seria sa și există și o serie similară dar pe negru – H6400. Nu e vorba de o seria Smart clasică ci una din segmentul mijlociu, de aceea are și o rată de refresh de 400 Hz.

  Având în vedere cât de performant e, și accesoriile sunt pe măsură (ochelari 3D, telecomandă specială etc).

  Tehnologia de iluminare e aceeași ca și la restul – LED, diferențe fac tehnologiile de imagine care sunt speciale și nu standard. Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, sistem Down Firing + Full Range, DTS, sunet 3D și ajustare automată a volumului. Deci nu e nevoie de un sistem home cinema dacă nu aveți un buget mare, dar cu siguranță sonorizarea oferită e peste medie.

  Pe partea de imagine are o imagine 1080p, rată de refresh de 400 Hz, contrast dinamic mare și altele. Tunerul TV poate recepționa posturi HD deci puteți să vă uitați la posturi cu calitate video superioară. Oricum, pentru vizionat filem vă recoamdn un player extern (fie el și laptop/desktop) sau un stick USB deoarece are redare USB. Mai există varianta să redați conținut media și de pe web că doar e un Smart TV. Are 4 HDMI-uri și 3 USB-uri pe care le puteți folosi pentru a conecta diverse la el.

  Plusuri: toate acele caracteristici Smart, designul pe alb, rata de refresh, sonorizare și dotările sale.
  Minusuri: prețul.

  Samsung 48H6410 e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face, iar dacă buget nu vă permite atunci puteți alege chiar și cel de 80 cm.

Comentariile sunt închise.