Samsung 48H6400, TV Smart 3D LED UE48H6400 de 121 cm

Televizorul LED numit Samsung 48H6400 e unul cu caracteristici Smart iar seria din care face parte e H6400. Se poate observa că are un stand diferit față cel al altor serii mai vechi. Acesta e unul de 121 cm sau de 48 inci, deci e destul de mare pentru o sufragerie. Din poza de jos sau din clipul de la final se poate observa cât de elegant e. Nu mai e nevoie de kituri de montare TV deoarece rama ecranului e îngustă. Poate doar dacă aveți o măsuță TV mică, un kit de montare ar putea ajuta. Seriile mai performante aduc multe tehnologii dar și un design mai plăcut. Nu are sens să dați mai mulți bani pe o serie scumpă dacă nu veți folosi toate acele caracteristici speciale.

Îl puteți lua având în vedere că e la promoție și nu e cel mai scump/mare din seria asta. Ca și alternative există serii Smart mai ieftine dar nu au caracteristici generale identice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Din numele său e evidentă diagonala iar rezoluția e 1080p. Cele cu ecran mai bun sunt mult mai scumpe și nu prea merită deoarece nu există filme la calitate peste FullHD.

Rata de refresh de 400 Hz e un plus al acestei serii și nu e nevoie de una mai mare. E normal să aibă ceva mai multe porturi de tip USB sau HDMI, dar poate că nici nu le veți folosi pe toate. În pachet sunt incluse telecomanda specială dar și 2 perechi de ochelari 3D. Eu vă recomand mai multe perechi de ochelari 3D deoarece mulți dintre voi vă uitați la filme alături de prieteni ori familie.

Are caracteristici deosebite ca și senzor eco, WiFi Direct, mod jocuri, mod fotbal, ConnectShare etc. Sunt ceva mau multe dar o mare parte dintre ele se datorează faptului că e un televizor inteligent.

Plusuri: acele caracteristici Smart, designul calitatea imaginii și a sunetului.
Minusuri: nu e foarte accesibil (dar e la promoție).

Samsung 48H6400 e o alegere excelentă și nu e nevoie de un sistem audio bun, player extern sau de un PC. Are multe funcții împrumutate de la gadgeturile anterior menționate. Cu ajutorul prezentării de mai jos vă puteți face o idee despre cum arată o astfel de serie.

Lasă un comentariu