Samsung 48H6240, Smart TV UE48H6240

Dacă te interesează un televizor smart din anul 2014 atunci îți recomand acest model 48H6240 întrucât e unul care are un cost de achiziție nu prea mare, wireless integrat și tuner digital dublu. Caracteristicile amintite anterior sunt perfecte în cazul în care ești în căutarea unei soluții care să te ajute să vezi filme Blu-ray și meciuri la calitate HD.

Ziceam că nu are un cost prea mare, iar acest lucru e datorat în principal faptului că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă din diferite motive vrei un ecran mai mare atunci îți recomand modelul de 55 inci, adică 55H6240.
Am pus alături și o poză pentru a-ți face o părere despre cum arată. Poți vedea că e un televizor cu aspect premium care are un picior în formă de X.

Televizorul
Televizorul

Niște specificații care te-ar interesa ar fi ecranul mare de 121 centimetri (48 inci), porturile multiple și că are un procesor rapid (de tip quad core). Nu doar hardware-ul e unul foarte bun, ci și softul deoarece care e unul Smart cu browser.
Deoarece are 4 HDMI-uri o să poți conecta multiple dispozitive la el.

Plusurile unui astfel e aparat ar fi ecranul clar, suportul 3D, refresh-ul de 200 Hz și că e smart. Despre refresh trebuie spus că e vorba despre unul software.
Are și câteva minusuri cum ar fi că nu are rezoluție 4K și că softul nu e Android. Dacă e să ne gândim bine atunci vedem că aceste minusuri nu sunt chiar așa de importante deoarece nu prea te-ar ajuta la mare lucru. Mai exact o rezoluție superioară nu e utilă întrucât pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate, iar softul Android e unul nu prea optimizat pentru televizoare.

De final pot să spun legat de acest model că e unul numai bun pentru o cameră medie înspre medie. Ziceam mai sus despre faptul că nu era rău dacă avea rezoluție 4K, însă nu știu cât de util ar fi fost acest lucru deoarece de la distanță nu mai faci diferența dintre 4K și 1080p.

Te-ar mai putea interesa