Samsung 48H5030, TV UE48H5030 121 cm

Samsung 48H5030 e un televizor din generația nouă care vine ca o alternativă la modelul de 40 inci – 40H5030. Din păcate nu e smart, dar are un ecran mare de 48 inci cu o rezoluție Full HD, iar tunerul e unul cu suport pentru transmisii digitale de la cablu și televiziune terestră. Normal că poate fi utilizat și pentru filme luate din diferite părți deoarece are integrat un player pe USB care suportă diferite formate media.
Acest model din gama 2014 e unul numai bun pentru cineva care nu vrea un televizor complicate, ci unul care poate fi utilizat foarte simplu.

Dacă e să ne legăm de prețul său atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă vrei să vezi cum arată atunci din imaginea de alături îți poți face o oarecare părere legată de el. Poți vedea că designul e unul diferit față de televizoarele din anul trecut.

Televizorul UE40H5030
Televizorul UE48H5030

Televizorul UE48H5030 e un model de 48 inci (adică 121 centimetri) care are un refresh de 100 Hz (CMR care-i un fel de refresh software), sunet DTS și un player integrat foarte avansat. E televizorul perfect pentru vizionarea de filme și emisiuni în format digital, iar dacă vrei să-l folosești la jocuri atunci poți să-l utilizezi și în acest sens, însă refresh-ul nu e chiar așa de bun pentru jocuri.
Porturile sunt multe, iar printre acestea se numără HDMI, USB și slotul CI+.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul nu prea mare, diagonala mare a ecranului, tunerul dublu și că vine de la un brand de încredere.
Din păcate nu are soft smart și nici porturi de rețea așa încât să poată fi utilizat pentru verificarea diferitelor rețele de socializare.

De final pot spune că acest TV e unul cu un aspect plăcut adresat celora care au nevoie simple, dar vor un TV pe care să poată vedea meciuri și diferite emisiuni. Dacă vrei mai multe dotări cum ar fi un soft smart ori porturi suplimentare atunci te poți orienta spre un media player de aici.

Te-ar mai putea interesa