Samsung 48H5000, TV UE48H5000 de 121 cm

Seria H5000 e una a anului 2014, iar televizorul Samsung 48H5000 face parte din aceasta. Nu e un Smart TV, dar se laudă cu un ecran mare de 121 centimetri, rezoluție Full HD și player multimedia capabil. În cazul în care vreți să-l faceți smart atunci de aici puteți lua niște media playere compatibile cu Android sau ce sisteme de operare au.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă doriți să-l puneți pe un perete atunci acest lucru e posibil. Asta o să fie bine deoarece are un ecran mare și de aceea o să puteți economisi mai mult loc în cameră cu el.
Alături am pus o imagine cu un televizor din seria H5000 care e foarte similar ca aspect lui UE48H5000.

TVul
TVul

Specificațiile care or să te intereseze sunt ecranul mare de 48 inci, disponibilitatea de tunere digitale, sunetul de bună calitate (grație suportului dts 5.1) și CMR-ul 100. Playerul integrat e unul pe USB care poate reda diverse tipuri de fișiere de pe memorii USB și harduri externe.
În cazul în care vreți să îl utilizați pentru a intra pe net atunci puteți utiliza un player extern care să aibă porturi de rețea și alte facilități.

Lucrurile care sunt aspecte pozitive la acest model sunt prețul nu prea mare, rezoluția ok, ușurința în utilizare și imaginea de foarte bună calitate. Dacă e să analiză sunetul atunci putem spune că și acesta e unul foarte calitativ mulțumită suportului 5.1.
Ce nu mi-a plăcut a fost că nu e un televizor interactiv ori măcar inteligent, dar asta se reflectă și asupra prețului care e foarte mic.

Concluzia e că acest model e unul modern cu facilități clasice care îl fac foarte ușor de utilizat de copii, bătrâni ori persoane care nu vor să se streseze prea mult cu meniuri.
Din preview-ul alăturat se poate observa că seria aceasta arată foarte bine așa ca design, iar imaginea care o afișează pe ecran e și ea una foarte clară.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 48H5000, TV UE48H5000 de 121 cm”

  1. Nici nu ai nevoie de mai multe caracteristici deoarece acesta e televizorul perfect pentru filme de orice tip.
    Canalele in format digital se vad si ele foarte bine si nu ai nevoie de un receptor separat. Acum asta depinde si de ce furnizor de cablu ai.

Comentariile sunt închise.