Samsung 48DMDPLGC, TV de 121cm

Samsung 48DMDPLGC e un televizor non inteligent al anului 2014 care se adresează în principal celora care sunt în căutarea unui televizor simplu ca aspect și funcționalitate.
Probabil că cea mai bună destinație a lui ar fi un bar, un birou sau o terasă… dar normal că poți să-l iei și pentru acasă.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are incorporate o mulțime de conexiuni.
Alături am pus o imagine pentru a-ți face mai bine o părere despre cum se prezintă acest ecran. Poți vedea că aspectul nu e unul convențional, logo-ul Samsung fiind unul poziționat lateral.

Așa arată
Așa arată

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 121 centimetri, rezoluția de tip Full HD și cu unghiurile de vizibilitate excelente. Conexiuni care te-ar interesa ar fi HDMI, DVI, D-Sub și DisplayPort.
Datorită faptului că îi lipsește tunerul digital și pentru că are conectorii de mai sus aș spune că acest aparat e unul util în special în scopuri comerciale/profesionale.
Consumul de curent nu e deloc mare întrucât e de doar 100W, în condițiile în care vorbim despre un TV cu ecran de 48 inci și care cântărește 11 kg.

Plusurile unui TV precum acesta ar fi simplitatea, fiabilitatea, că nu costă prea mult, mulțimea de conectori și calitatea deosebită a imaginii.
Din păcate nu vine cu DVB-C ori DVB-T și de aceea eu zic că nu e tocmai un TV pentru cei care vor porturi de rețea, soft inteligent și alte chestii în tendințe. Dacă e să mă gândesc bine atunci văd că lipsa tunerului digital nu e un minus chiar așa de mare deoarece oricum la noi în România avem televiziune digitală doar prin DVB C, iar fiecare furnizor de cablu dă și un receptor.

Așa de final pot spune că acest televizor e perfect pentru cineva care vrea un ecran de 121 centimetri, rezoluție 1920×1080 pixeli și diferite porturi așa încât să poți conecta diferite aparate.
Pentru a vedea filme acest aparat e dotat și cu player integrat pe USB, iar din această cauză poți vedea filme la calitate maximă.

Te-ar mai putea interesa