Samsung 46H7000, TV interactiv UE46H7000

Ultima fiță în materie de televizoare o reprezintă televizoarele interactive, iar printre acestea se numără Samsung 46H7000… același lucru putând fi spus despre întreaga serie H7000 care e una din anul 2014. Interactivitatea presupune faptul că poți controla televizorul prin intermediul vocii, prin mișcări și o telecomandă specială. Din păcate acest televizor nu are cameră pentru a te folosi de Motion Control, iar o astfel de cameră o poți găsi aici.
Un astfel de televizor, chiar dacă nu e unul cu suport 4K, e unul foarte avansat și care o să-ți facă viața mai bună deoarece are inclusiv suport pentru conectarea la internet. Mai exact are porturi de rețea, chiar și wi-fi integrat.

Dacă te interesează să-l cumperi atunci trebuie să-ți spun că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cost care nu e deloc mare, însă nu era rău dacă avea camera integrată și nu trebuia să o cumperi.

Televizorul
Televizorul

E vorba despre un televizor de 46 inci (în centimetri vine undeva la 116 centimetri) cu un ecran Full HD și cu un CMR de 600Hz. Poți inclusiv să te uiți la posturi TV în format digital deoarece vine cu tuner digital dublu.
Pe partea de hardware are multe chestii utile, însă și pe partea de soft e foarte avansat deoarece e un Smart TV și știm cu toții că televizoarele celor de la Samsung au cel mai avansat soft.

Avantajele achiziționării unui astfel de televizor ar fi faptul că poți să-l utilizezi pentru a intra pe internet, că nu costă prea mult, afișează o imagine foarte calitativă, iar utilizarea în utilizare e excelentă. Despre fiabilitate pot spune că e bună deoarece vorbim despre un produs de la brandul Samsung.
Dezavantajele achiziționării unui astfel de televizor ar fi faptul că nu vine cu ecran 4K, că nu are cameră web pentru Skype și că softul nu e Android. Ca o paranteză – camera poate fi cumpărată separat, iar un link l-am pus mai sus.

Deci, televizorul de față e unul foarte avansat din punct de vedere tehnologic, iar dacă te interesează ceva modern atunci acest model ar fi unul pentru tine.
Ce am uitat să specific e faptul că vine cu ochelari 3D la pachet.
Alături am pus și un preview pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa