Samsung 46F8500, TV LED UE46F8500

Din ce am observat, seria F8500 pare a fi cea mai performantă și bineînțeles e vorba de una ce a apărut anul acesta. Chiar dacă mai e și cea Ultra HD, acea categorie de televizoare nu poate fi luată în calcul datorită prețului. Samsung 46F8500 e modelul de 117 inci al acelei serii F8500 și care impresionează la toate capitolele: performanță, funcționalitate și design. Oricum la un așa preț sau la o asșa serie, nici nu putea fi altfel. Nu cred că vor fi modele cu diagonală mai mică decât cea de 46 inci. Poate fi găsit și sub numele de UE46F8500, dar e același model cu aceleași caracteristici. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă te încadrezi în buget atunci poți lua și încă două perechi de ochelari 3D Samsung SSG-P51002 deoarece televizorul vine doar cu două.

Poze

Toate modele F8500 au același design și caracteristici speciale, diferența e doar la diagonală. Finisajele sunt plăcute deoarece e vorba de o culoarea metalizată și nu e vorba de un negru lucios (care e cam clasic). Pentru montarea pe perete te poți folosi de un suport Samsung WMN3000BX/XC.

Așa arată
Așa arată
De jos
De jos

Specificații tehnice

Oferă tehnologie de conversie a imaginii care oferă imagini 3D chiar dacă imaginea inițială e una 2D. Ca și varianta cu imagine Ultra HD, are un sistem audio 5.1 incorporat și după cum mai ziceam într-un articol mai vechi, nu va mai fi nevoie de periferice externe (sistem audio, playere etc). Cu toate acestea, tot un sistem audio clasic e mai performant însă sufrageria e mai elegantă dacă nu sunt multe cabluri ori boxe prin ea.

Imaginea de 116 cm are o rezoluție 1080p iar claritatea ei se datorează în mare parte ratei de refresh care în acest caz e de 1000 Hz. Nu am ce să-i reproșez la capitolul dotări deoarece vine cu toate tehnologiile de ultimă generație. Aici mă refer și la porturi și tehnologii wireless.

Sunt incluse toate accesoriile necesare, având în vedere că e un Smart TV. În plus, oferă tehnologii de interacțiune care înlocuiesc telecomanda ori un eventual smartphone. Puteți reda conținut media din diverse părți (servicii media online) ori de pe diverse dispozitive (telefon, player, stick de memorie etc).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place tipul de suport, foarte subțire, multe caracteristici speciale, claritate și calitate.

Minusuri: probabil ar fi prețul.

Concluzie

Acest Samsung 46F8500 e o alegere bună dacă aveți posibilitatea să îl cumpărați, iar dacă vi se pare cam scump, puteți opta pentru varianta ratelor fixe. Jos am pus un clip de prezentare cu un model similar iar dacă vă interesează diagonală, există unul și mai mare.

Te-ar mai putea interesa