Samsung 46F8000, Smart TV performant

Samsung 46F8000 e un televizor LED 3D de ultimă generație și care pare să fie cel mai performant model de 46 inci al acestui an. Spun asta deoarece face parte din seria F8000 și care e cea mai bună serie de la ora actuală. Chiar dacă există și seria F8500, aceea e una cu plasmă. Deci oferă cele mai bune dotări și caracteristici tehnice de pe piață, dar și la capitolul funcționalitatea excelează. Designul e și el reușit iar suportul are o formă destul de interesantă. Alternative la acesta sunt multe având în vedere prețul și diagonala. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de jos dar și din clipul de la final se poate observa cât de bine arată acel suport dar și televizorul în sine.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare e cea LED iar rezoluția e una FullHD. Nu există filme cu rezoluția sau calitatea video mai bună pentru a opta pentru un televizor cu rezoluție mai mare. Deci există astfel de televizoare dar sunt foarte scumpe și puține. Calitatea audio se datorează difuzoarelor, subwooferele, sistem audio Down Firing + Full Range și multe altele. Are chiar și DTS și e normal să fie așa la un televizor așa de scump.

Pe partea de imagine are cam tot ce vă doriți, adică nu-i lipsește nimic iar CMR-ul e de 1000 Hz. Playerul integrat e util pentru cei care au un stick de memorie  sau un hard disk extern. Porturile video sunt cele HDMI și sunt 4 la număr. Are și tehnologie Wireless care nu necesită adaptor sau alte chestii pentru a vă conecta wireless la net.

Pentru navigare web dispune de un browser web decent dar tot nu veți naviga ca pe o tabletă chiar dacă are tehnologii avansate de interacțiune (vocal sau prin mișcare mâinilor). În pachet sunt incluși ochelarii 3D care îi întâlniți la multe televizoare Smart cu 3D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologii de interacțiune, imagine impecabilă, multe funcții utile, calitate audio, ochelari 3D incluși și restul accesoriilor furnizate.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Samsung 46F8000 e o alegere bună pentru cei care vor ceva de ultima generație și nu vor un model mic ci potrivit ca dimensiuni. Jos am postat acel clip de care vă ziceam anterior și din care că puteți face o idee despre acesta.

Te-ar mai putea interesa