Samsung 46F6400, Smart TV de 116 cm și cu tehnologie 3D

Un televizor LED cu funcții inteligente dar și de ultimă generație e Samsung 46F6400 (cunoscut și ca UE46F6400). Aici mă refer la faptul că are Smart Hub și câteva tehnologii de interacțiune. Astfel puteți spune adio telecomenzii, însă doar dacă vreți să alegeți câteva opțiuni din meniu deoarece comenzile vocale sau cele prin intermediul mâinii tot nu vor înlocui unele comenzi disponibile pe telecomandă. Deasemenea, trebuie specificat că mai sunt și alte modele identice din seria F6400. Spun asta deoarece doar diagonala și prețul diferă iar caracteristicile sunt aceleași. Deci dacă vi se pare cam scump, aveți din ce alege. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am postat aceste două poze pentru a vă ajuta în alegere modelului care să vă placă mai mult.

Așa arată
Așa arată
Accesoriile furnizate
Accesoriile furnizate

Specificații tehnice

Pentru mine 116 cm e mai mult decât suficient chiar și dacă ar fi montat pe perete. Dacă vreți să puneți un televizor mare în sufragerie și nu e mare distanța între voi și televizor, nu are rost să vă luați unul prea mare. Veți face o alegere bună chiar și dacă optați pentru un model mai mic. Caracteristicile tehnice sunt aceleași pentru toate modelele din seria F6400 și care s-ar putea să le întâlniți și la alte serii recent lansate. Există serii mai performante cu un design ceva mai diferit, dar nu văd de ce ați lua un model mai scump deoarece și acesta oferă multe caracteristici speciale.

Calitatea audio dar și video e bună că doar e un Smart TV. Porturile sale sunt destul de multe și e normal să aibă 3 USBuri și 4 HDMIuri. Acestea sunt cele mai uzuale porturi și la care puteți conecta un PC, player, mediu de stocare, periferice etc. Am observat că toate modelele de la Samsung aduc WiFi Direct și bineînțeles mă refer la Smart TVuri.

Nu cred că mai are rost să vă enumăr toate caracteristicile speciale deoarece le veți găsi la multe modele noi și de tip Smart.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: accesorii foarte bune și utile, interacțiunea, senzor eco, WiFi Direct, 200 Hz, sonorizare bună, imagine clară, Smart Hub și design elegant.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Samsung 46F6400 e o recomandarea deoarece în acest buget sunt multe televizoare interesante și nu cred că ar avea rost să optați pentru un model ce a apărut anul trecut chiar dacă e mai ieftin, deoarece acesta oferă îmbunătățiri pe partea hardware și software.  Clipul de jos e unul care poate vă ajută să faceți alegerea corectă (adică să alegeți dimensiunea potrivită deoarece din poze nu prea poți să-ți dai seama cât de mare e):

Te-ar mai putea interesa