Samsung 46F6100, televizor 3D de 116 cm

Samsung 46F6100 e un televizor nou foarte bun pentru cei pasionați de filme normale sau în format 3D deoarece are un ecran de 46 inci și suport 3D. Despre preț s-ar putea spune că nu e unul exagerat deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar dacă ți se pare cam mare atunci îți recomand modelul cu diagonală de 81 centimetri – 32f6100.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic televizoarelor premium de la Samsung, adică are un picior în formă de X care poate fi luat jos prin montarea televizorului pe un suport TV Hama 12026, 23″- 50″. Montarea pe perete ar fi recomandarea mea deoarece în acest fel o să economisiți spațiu în casă.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Din păcate, acest UE46F6100 nu e un Smart TV, Samsung insistând mai mult asupra calității imaginii, decât pe software. Ecranul e unul numai bun pentru o cameră mare, iar calitatea imaginii e superbă datorită rezoluției Full HD. Când te uiți la un film, pentru un plus de savoare poți seta televizorul pe modul film. Pentru a vedea filme 3D ai nevoie și de un player capabil de genul HT-F5200.
Normal că te poți uita și la posturi TV în format digital deoarece are tuner dublu, iar suportul pentru card CI+ e prezent.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e bun; playerul integrat e unul modern cu caracteristica ConnectShare movie și capabilitatea de a reda filme cu sunet  dts; în pachet sunt livrate două perechi de ochelari 3D, însă acest lucru depinde și de unde luați televizorul; poate fi utilizat cu succes la jocuri, având în acest sens și un mod de jocuri; consumul de curent nu e exagerat, fiind mult mai mic decât cel al unei plasme, de exemplu.
Contra: din păcate nu are porturi de rețea și nici soft inteligent.

Concluzie

Sunt multe televizoare cu ecran de 46 inci, dar puține la fel de bune precum acesta. Vine la pachet doar cu ce e mai important așa încât să te bucuri de o experiență vizuală desăvârșită. Datorită meniurilor simple și funcțiilor oarecum limitate nu e deloc greu de utilizat, putând fi considerat ca fiind un televizor clasic.

Lasă un comentariu