Samsung 46F5500, TV Smart

Samsung 46F5500 e un televizor din noua serie a anului 2013 și e varianta de 46 inci din seria F5500 din care mai fac parte 32F5500, 39F5500 și 42F5500. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care-i destul de competitiv având în vedere că are soft smart, tuner dublu, conexiune wireless incorporată și browser web.
Un astfel de televizor UE46F5500 e ideal pentru cei pasionați de tehnologie și vor să vadă filme la calitate maximă.

Aspect

Se poate observa că are un ecran foarte mare și picior în formă de X, iar dacă nu vă palce acest lucru atunci vă recomand să achiziționați un suport TV Hama 12026, 23″- 50″ pentru a monta televizorul pe perete și a scăpa de picior.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Are un ecran de circa 117 centimetri, iar datorită rezoluției Full HD a acestuia o să puteți vedea filme Blu-ray (cu ajutorul unui home cinema de genul Samsung HT-F4500). Poate fi conectat cu ușurință la Internet, iar dacă vreți să transferați fișiere între TV și telefon atunci o puteți face fără niciun fir prin mod wireless deoarece are Wi-Fi Direct.

Păreri pro şi contra

Acest televizor poate fi utilizat cu succes pentru a vedea filme pe canalele HD, de pe stick-uri USB, harduri portabile sau de pe Internet. Poate reda chiar și *.mkv cu sunet dts, iar sistemul audio e unul foarte bun cu o putere de 20W (10 per boxă). Având slot CI+ o să puteți vedea canale în format digital fără a fi nevoie de un decodor, dar acest lucru depinde foarte mult și de furnizorul dvs. de cablu.
Din păcate nu are suport 3D, și acesta ar fi singurul minus.

Concluzie

Pe piață sunt mult modele de televizoare, dar niciunul nu e la fel de bun precum acesta. Modelele F 5500 vin exact cu ceea ce ai nevoie, adică imagine clară, îți alimentează alină dependența de Internet și e foarte ușor de controlat. Pentru a vedea oarecum pe viu cum arată acest TV îți recomand preview-ul de alături în care sunt prezentate principalele modele de televizoare Samsung din 2013.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46F5500, TV Smart”

  1. Aspectul e unul foarte placut si mie imi palce ca are picior in forma de cruce. Era interesant daca avea si suport 3D, dar asa incat sa nu fi nevoit sa folosesti ochelari 3D. Marimea ecranului e numai buna pentru un living mare si sungurul lucru care mai trebuei cumparat ar fi un sistem home cinema bun deoarece cele doua boxe mi se par cam anemice.

Comentariile sunt închise.