Samsung 46F5300, Smart TV de 116 cm

Samsung 46F5300 e unul dintre cele mai ieftine Smart TVuri din noua generație de la Samsung și care să aibă o diagonală de 116 cm. E cunoscut și sub numele de UE46F5300, ca la restul modelelor acestui producător. La un așa preț are un CMR de 116 cm, nu oferă tehnologii de interacțiune dar nici un design foarte elegant pe argintiu sau alb. Designul său e simplu pe culoarea neagră iar logo-ul e ceva mai mic decât la modelele mai vechi. Se observă marginile înguste dar și cât de subțire e din lateral. Arată foarte bine pe perete și pentru a-l pune acolo aveți nevoie de un suport speciale dare trebuie achiziționat odată cu televizorul ori ulterior. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Arată bine chiar dacă nu are suport mai deosebit cu au seriile mai performante, deoarece poate fi instalat pe perete. Nu ocupă mult spațiu datorită dimensiunii sale (există modele mai mari).

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Tehnologia LED oferă multe avantaje dar calitatea imaginii e asigurată şi de acele tehnologii care nu le voi mai enumera deoarece le întâlnim des la noile modele. Dar şi pe partea de audio impresionează cu cele 2 difuzoare, DTS şi Down Firing + Full Range.

Rezoluţia e cea 1080p şi se pare că e cea mai bună de la ora actuală deoarece şi preţul joacă un rol important. Porturile sale sunt multe şi diversificate, de aceea nu voi mai face o listă cu ele ci doar voi menţiona că are 2 USB-uri şi 3 porturi HDMI.

Caracteristicile speciale sunt importante pentru un televizor ca acesta: Smart View, subtitrări, Allshare, EPG, Anynet+, History, WiFi Direct etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: nu mai e nevoie de adaptor wireless – WiFi Direct, vizionarea de filme prin USB cu subtitrări, browser web (e util dar navigare nu e chiar ca și pe laptop), aplicațiile(preinstalate dar puteți instala și altele), AllShare etc.

Minusuri: nu are tehnologie 3D.

Concluzie

Pentru cei care au un living mare îl recomand, dar nici modele mai mici sau din alte serii nu trebuie neglijate, ci luate în considerare. Spun asta deoarece calitatea imaginii e similară iar la seriile mai scumpe oferă tehnologie 3D și o claritate superioară – CMR>100Hz (de 200 sau 400 Hz). Indiferent de diagonala aleasă caracteristicile speciale sunt aceleași iar diferența de preț nu e foarte mare.

Lasă un comentariu