Samsung 46F5000, televizor LED de 116 cm

Dacă vă doriți un televizor de ultimă generație dar nu tindeți spre unul Smart sau cu tehnologie 3D, deoarece preferați o diagonală mai mare în același buget… televizorul LED Samsung 46F5000 e o recomandare (numit și UEF46F5000). CMR-ul e de 100 Hz care e decent pentru cei care nu au mai avut un astfel de televizor și cu cât e mai mare acel CMR, cu atât imaginea e mai clară când se schimba brusc (în filme sau jocuri). Oricum , e important ca să fie de cel puțin 100 Hz, iar modelele vechi au doar 50 Hz. Alternative la acesta pot fi doar modele mai mici sau chiar și unele serii apropiate ca preț. Acest model de televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Indiferent cât de mare e ecranul, designul e același iar dacă nu vă palce acel picior, puteți să-l montați pe perete (kitul de montare nu e inclus).

Din față
Din față

Specificații tehnice

Are o diagonală de 46 inci care reprezintă vreo 116 cm. Deci e o diagonală mare pentru o cameră mare și nu veți regreta alegerea făcută. Pe partea de sunet nu am ce  să-i reproșez dar trebuie luat în considerare sistemul audio avansat care e același la toate modelele noi. Pe partea de imagine are caracteristici și tehnologii bune, care sunt corespunzătoare pentru o astfel de serie. Doar cele cu 3D necesită un CMR mai mare dar și ale caracteristici mai bune.

Tunerul TV e unul digital și performant deoarece poate recepționa posturi TV HD. Playerul integrat e însoțit de funcția Connect Share Movie pentru a putea reda filme de pe memorii USB ori un hard disk extern. Cele două HDMIuri mi se par destule  și nici nu e nevoie de mai multe, dar nici de mai multe USBuri (are un USB).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o imagine clară destul de clară dacă-l folosiți ca un televizor obișnuit (filme, posturi TV … ), filme cu subtitrări de pe USB, senzor eco, PIP, sunet puternic și clar.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Samsung 46F5000 e un televizor care nu necesită un player suplimentar pentru vizionarea filmelor dar nici un sistem audio 2.1. Dacă vreți mai multă funcționalitate, există alternativa achiziționării unui media player cu Android. Jos sunt prezentate mai multe modele și se poate observa că marginile sunt înguste iar designul e elegant (acele serii pot fi considerate alternative la aceasta).

Lasă un comentariu