Samsung 46ES7000

Acest televizor LED 3D Samsung 46ES7000 e unul dintre acele modele care vin cu tehnologii de interacțiune. Deci puteți folosi televizorul fără a folosi telefonul sau telecomanda sa doar prin mișcările mâinii sau comenzi vocale. Poate fi găsit și sub numele de Samsung UE46ES7000 dar e vorba de același Smart TV cu diagonală de 116 cm și rezoluție Full HD. Având în vedere că e un Smart TV, are Smart Hub cu diverse aplicații/servicii/funcții, Social TV, AllShare, Wi-Di, Wi-Fi Direct dar și alte caracteristici interesante. Design-ul său e unul foarte elegant și după cum vedeți, noile modele au margini mai înguste și un logo ceva mai mic. Seria ES7000 vine cu cunoscutul picior în formă de X și din profil se poate observa că e foarte subțire. 46ES7000 are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar alături de acesta veți primi un telefon Galaxy Note.

Poze

Așa arată
Smart Hub

Specificații tehnice

Tehnologia LED îi oferă multe avantaje care probabil le și știți (contrast, consum și luminozitate). Dar nu trebuie să uităm și de tehnologiile de imagine: conversie 2D-3D, Wide Color Enhancer Plus, 800Hz CMR, 3D HyperReal Engine etc. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10 W fiecare dar nu și subwoofer. Nu putem avea pretenții la subwoofer având în vedere cât e de subțire.

Samsung 46ES7000 e dotat cu un tuner TV digital performant – DVB-T/C/S2. Bineînțeles are player multimedia integrat cu care puteți reda conținut media prin USB. Pe partea de conectivitate are: RJ-45, Wireless (Wi-Fi Direct), trei USBuri 2.0, composite, Scart, trei HDMIuri etc. Are o listă largă de caracteristici speciale: browser web, Skype, Smart Hub, Dual Core, Connect Share, cameră HD integrată, microfon integrat, senzor de mișcare integrat, senzor de luminozitate, DLNA și mai sunt și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: dacă-l achiziționați veți primi două perechi de ochelari 3D, un smartphone elegant și 2 ani de extragaranție; nu-i lipsește nimic, arată foarte bine și are un preț oarecum acceptabil (având în vedere cadourile).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Samsung 46ES7000 e unul dintre cele mai performante modele de pe piață însă nu e cel mai mare model dar poate să facă la fel de multe ca și seriile superioare, deci e a fel de funcțional ca un ES8000. Dacă nu vă place cum arată piciorul său, puteți să-l montați pe un perete cu un anumit suport. Puteți viziona mai jos o prezentare a acestei serii:

Te-ar mai putea interesa