Samsung 46ES6800

Un astfel de televizor LED 3D Samsung 46ES6800 (numit și UE46ES6800) se adresează celor care vor un Smart TV de 116 cm cu care să acceseze conținutul web, Smart Hub și alte servicii puse la dispoziție de producător. Bineînțeles vine și cu alte dotări și funcții (conversie 2D-3D, Skype, browser web, AllShare etc). Datorită porturilor USB, funcției Connect Share și DLNA, televizorul poate reda conținut media de pe alte dispozitive. Sincer, l-aș cumpăra doar după cum arată deoarece are un design foarte elegant și subțire. Dacă v-ați săturat de acel tip de picior (în formă de X), acesta poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport corespunzător. 46ES6800 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Pe perete

Specificaţii tehnice

E un Smart TV care nu necesită nici un player extern cu tehnologie de conversie a imaginii. Spun asta pentru că puteți viziona filme în format 3D chiar dacă filmul e 2D. E ideal și pentru posesorii de console sau desktopuri de gaming datorită intrărilor HDMI (trei). Diagonala sa de 46 inci e suficient de mare chiar și pentru cei mai pretențioși dintre voi. Contrastul dinamic numit Mega Contrast e decent iar împreună cu celelalte tehnologii de imagine, claritatea imaginii e peste așteptări. Pe partea de audio Samsung 46ES6800 are două difuzoare de 10 W fiecare, DTS 2.0, volumul se ajustează automat etc. Porturile sale sunt multiple și le veți găsi și la modelele mai mari/mici din această serie:  trei HDMIuri, trei USBuri, RJ-45 (dar și Wireless), minijack, slot CI+ etc.

Chiar dacă e enorm, cântărește doar 15.5 kilograme și are un consum de circa 73 W. Pot spune că în mare e un model foarte reușit dar dacă doriți să fiți în pas cu moda, trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar în special dacă doriți să impresionați pe cineva.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ochelarii 3D sunt incluși, poate reda conținut media de pe USB/smartphone/laptop prin DLNA, puteți folosi smartphone ca telecomandă, socializare prin Skype (aveți nevoie de cameră web și tastatură).

Minusuri: nu oricine își poate permite un astfel de televizor și nu are Wi-Fi Direct (deci necesită un adaptor special).

Concluzie

Samsung 46ES6800 e un televizor LED de ultimă generație însă nu se poate compara cu cele din seriile superioare care prezintă și tehnologii de interacțiune. În clipul de jos, puteți viziona o prezentare a acestei serii:

Te-ar mai putea interesa