Samsung 46ES6710

Nu știu dacă sunteți la curent cu tendințele în materie de tehnologie, dar televizoarele 3D sunt la modă. Samsung a lansat noile serii de televizoare 3D ale anului 2012, iar televizorul LED 3D Samsung 46ES6710 ar fi una dintre recomandările mele. Eu îl recomand deoarece are un design plăcut, capabilitate Smart TV, funcția ConnectShare, wireless integrat, browser web și nu în ultimul rând un preț bun. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un televizor foarte bun.

Poze

După aspect și dotări ne dăm seama că UE 46ES6710 este un gadget. E de culoare argintie și din imagini nu se vede, dar în pachet sunt livrate și două perechi de ochelari dar acest lucru depinde în general de magazin. Piciorul e unul în formă de X, însă fiind un TV de 116-117 centimetri cred că o să-l montați pe perete pentru a nu ocupa prea mult loc pe o masă.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Fiind un televizor al anului 2012, UE-46ES6710 are foarte multe dotări printre care se numără ecranul care are o diagonală de 116 centimetri (46 inci). Playerul intern e unul destul de bun și are chiar și capabilitatea de a reda filme descărcate de pe Internet. Iar, tunerele DVB C și DVB T vor fi responsabile de redarea canalelor TV în format digital. O să puteți naviga și pe Internet deoarece are capabilitate de televizor inteligent și suportă Skype, dar și diferite rețele sociale… pe lângă faptul că are Web Browser.

Păreri pro şi contra

Pro: are adaptor wi-fi integrat și asta înseamnă că televizorul poate fi conectat la Internet fără a folosi un cablu, ci doar un router; vine cu ochelari 3d; are foarte multe funcții; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 și acest lucru ne arată că vorbim despre un televizor de nta 10 de la unproducător de 5 stele.
Contra: nu are wi-di. Wi-Di e o alternativă la HDMI, doar că e wireless.

Concluzie

O alternativă la 32ES6710 e modelul de față și cred că va fi mai apreciat acest UE46ES6710 decât varianta de 32 de inci deoarece lumea preferă în general televizoarele cu diagonale mari. Fără discuție televizoarele de la Samsung arată foarte bine, iar modelul 46ES6710 e un model premium pentru acele persoane care se respectă și vor ceva mai mult de la un TV.

Un comentariu la „Samsung 46ES6710”

  1. Îl am din 2012 , niciodată nu mi-a mers pentru a vedea un film de pe net. Intru pe link ,îl descarcă , rulează filmul 10-15 minute după care se întrerupe şi pe ecran îmi apare mesajul ” sesiune de lucru terminată” şi două icon-uri cu : restaurare sesiune şi mergeți la pagina de acces.
    Vă rog să-mi spuneți dacă este un defect sau unde să umblu ( în setări) pentru a rezolva problema.
    Vă mulțumesc

Lasă un comentariu