Samsung 46ES5500

Acest televizor LED Samsung 46ES5500 e unul fără tehnologie 3D dar e vorba tot de un Smart TV de 116 cm. Deci e un televizor mare cu aplicații, internet și caracteristici video/audio foarte bune. Spun asta pentru că toate Smart TV-urile oferă o imagine superbă și un sunet surround sau 3D. Ambele caracteristici audio se adaptează camerei dumneavoastră și vă pot scuti de niște bani, dar tot nu se compară cu un home cinema. Alături de acesta nu aveți nevoie de un media player extern deoarece are unul integrat cu redarea de filme și care înregistra emisiunea, filmul sau meciul favorit. UE 46ES5500 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Tehnologia LED oferă imagini mai clare, culori mai naturale, un consum redus dar și un design subțire. Difuzoarele de 10W fiecare asigură o sonorizare excelentă chiar și când e vorba de un film Blu-Ray deoarece are DTS 2.0, ajustare automată a volumului, Dolby Digital Plus și Pulse. caracteristicile video sunt aceleași ca și la oricare alt model din seria ES5500 dar se regăsesc și la modele mai performante. Tunerul TV e același iar playerul multimedia integrat beneficiază de funcții multiple. Dintre cele două porturi USB 2.0, unul poate fi folosit pentru o memorie USB iar celălalt pentru adaptorul wireless.

La capitolul conectivitate, Samsung 46ES5500 are mufăLAN, două USBuri de tip 2.0, trei HDMIuri dar și altele. Consumul redus e o caracteristică care nu trebuie neglijată în cazul în care televizorul va fi pornit tot timpul – 62 W. Pe lângă funcțiile tipice televizoarelor (senzor Eco, oprire automată, teletext), are și funcții sau caracteristici speciale care se datorează faptului că e un Smart TV.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant și slim, Smart Hub, puteți naviga pe web prin intermediul browserului web, socializa pe Skype (aveți nevoie de o cameră web și o tastatură), DTS 2.0, sunet surround etc.

Minusuri: are doar Wi-Fi Ready.

Concluzie

Samsung 46ES5500 poate fi următoarea voastră alegere deoarece nu e foarte scump pentru funcționalitatea sa iar lipsa tehnologiei 3D nu e un minus deoarece poate nu vă plac filmele 3D. E o serie reușită deoarece vine cu multe caracteristici importante și utile. Pentru a ieși în evidență vă recomand să-l montați pe perete deoarece piciorul său nu are o formă prea interesantă. O prezentare a acestei serii poate fi vizionată în clipul de jos:

Lasă un comentariu