Samsung 46EH5450

Acest televizor LED Samsung 46EH5450 e unul de 116 cm și deci nu e vorba de unul obișnuit. La o asemenea diagonală nu veți avea probleme să vizionați filme la cea mai bună calitate – Blu-Ray. Dar pentru filme Blu-Ray aveți nevoie de un sistem audio pe măsură motiv pentru care vă recomand un sistem home cinema 5.1, cu cât e mai performant cu atât mai bine :). În rest, nu veți avea probleme deoarece e un Smart TV nou cu aplicații, funcții diverse și conectivitate RJ45/Wireless Ready. Deci aveți nevoie fie de un cablu de rețea fie de un adaptor special. O alternativă bună la acest UE46EH5450 ar fi modelul de 40 inci numit 40EH5450. Vă recomand acela numai dacă nu vi-l permiteți pe acesta deoarece 46EH5450 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din față

Specificații tehnice

Ecranul său vine cu tehnologie LED dar nu și cu tehnologie 3D (de conversie). Acesta vine cu destul porturi sau mai bine zis cu toate tipurile de porturi: trei HDMIuri, două USBuri, Scart, LAN, composite, compozit etc. La capitolul audio Samsung 46EH5450 are două boxe de 10 W, sunet care se ajustează automat, SRS TheaterSound HD etc. Datorită playerul multimedia incorporat puteți accesa conținut media de pe USB, însă cât timp îl puteți accesa online, nu cred că mai are mare importanță.

Alte caracteristici care merită menționate sunt următoarele: AllShare, Anynet+, Apps, Skype, Social TV, Smart Hub dar și altele. Cu ajutorul funcției DLNA puteți viziona filme de pe laptop sau telefon fără cabluri. Cu Anynet+ puteți controla cu o singură telecomandă mai multe dispozitive conectate la TV (prin HDMI). Aplicațiile oferită de producător sunt de diverse tipuri dar în mare parte sunt destinate accesării conținutului web. Pentru a accesa Skype aveți nevoie de câteva accesorii cu interfață USB care nu trebuie să lipsească (cameră web, tastatură…)

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: având în vedere dimensiunea ecranului, funcționalitatea sa, design-ul său și prețul competitiv, acesta e o alegere bună însă pentru cei cu un buget mai mic, există și varianta de 40 inci care arată la fel.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct care nu mai necesită un adaptor.

Concluzie

Samsung 46EH5450 e un Smart TV reușit deoarece arată bine și stă destul de bine la capitolul funcționalitate. Chiar dacă nu vine cu tehnologie de conversie a imaginii, există playere care pot face acest lucru și această soluție e mai accesibilă decât dacă ați opta pentru un TV și mai performant.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung 46EH5450”

  1. Singurul lucru care ii lipseste acestui TV e tehnologia 3D insa in rest are un ecran foarte mare de 117 centimetri cu player intern foarte capabil. Filmele se vad ca o lacrima si banuiesc ca posturile de la cablu merg si ele decent.

  2. sincer sa fiu este super tv depinde de ce noroc ai
    eu am luat unu recent si sau dus pixeli de pe ecran Q_Q acum e in service

  3. sunt tare curios daca cei care au TV 3D se si uita la 3D. Eu cred ca e inutil un tv 3d deocamdata ptr ca oferta de programe este ca si inexistenta

Comentariile sunt închise.