Samsung 46EH5300, TV LED UE46EH5300

Dacă vrei un televizor de 46 inci (116-117 centimetri) atunci Samsung 46EH5300 cred că ar fi bun deoarece are chiar și caracteristica Smart TV care te va ajuta să navighezi pe Internet. Aparatul UE46EH5300 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un excelent aparat care ar putea fi considerat gadget, chiar dacă nu încape în buzunar.

Poze

Vine ca o alternativă la varianta de 40 inci – 40EH5300 care costă ceva mai puțin și are același design exterior. Piciorul televizorului nu arată deloc rău, dar poate că cel mai bine ar fi ca să montați televizorul pe un perete pentru a face economie de spațiu. Din poza de alături se poate vedea cu aproximație cum arată montat pe perete.

Samsung 32EH5300 1
Instalat pe perete

Specificaţii tehnice

46EH5300 e un televizor foarte aspectuos, dar și dotat. Are un ecran de 46 inci de tip LED care va afișa filmele la o claritate uimitoare deoarece are rezoluție Full HD de 1920 pe 1080 pixeli. Venind cu tunere digitale o să puteți viziona posturi TV la calitate HD dacă aveți abonament HD. Are și caracteristica Smart TV care va ajuta la navigarea pe Internet, iar despre conexiuni de Internet trebuie menționat că are LAN și că este Wireless Ready.

Păreri pro şi contra

Pro: playerul integrat poate reda multiple feluri de fișiere multimedia; având LAN și capabilitatea Smart o să puteți vizita diferite site-uri cu ajutorul browser-ului web; greutatea TV-ului nu e deloc mare și de aceea montarea sa pe perete e un procedeu foarte simplu de realizat; are suport Skype, dar o să aveți nevoie și de o cameră capabilă pentru ca interlocutorul să vă vadă; vine cu un cadou, adică un telefon mobil retro, iar dacă oferta mei e valabilă puteți verifica aici.
Contra: consumul de curent e mare de 62 W, dar nu exagerat.

Concluzie

Samsung UE 46EH5300 e un model foarte bun, iar principalele caracteristici sunt subliniate în preview-ul de alături. Utilizarea sa nu e complicată pentru o persoană care are un smartphone deoarece utilizarea se similară, doar că nu are ecran senzitiv. Nu știu dacă seniorii vor putea să-l folosească la potențial maxim, adică vorbit prin Skype etc, deoarece ei nu le prea au tehnologia, dar se vor bucura de calitatea oferită de ecran la vizionarea posturilor TV.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 46EH5300, TV LED UE46EH5300”

  1. Cu siguranta e un televizor foarte bun si la partea de calitate a imaginii sta excelent datorita tehnologiilor integrate care imbunatatesc imaginea.

  2. Am achizitionat acest televizor la aceasta dimensiune, caci cel de 80 nu era asa de potrivit pentru o sufragerie,si sunt foarte multumit de el. Calitate sunet/imagine, are multe tehnologii,citeste filme de pe stick fara probleme format 1080p, reda poze/video de pe telefoanele samsung prin functia allshare. Mai trebuie sa cumpar un stick pentru wireless si o camera web si gata treaba! Merita banii.

Lasă un comentariu