Samsung 46EH5000, TV LED UE46EH5000

Televizorul LED Samsung 46EH5000 e o alternativă bună la un Smart TV cu aceleași dimensiuni deoarece e cu vreo 500 de lei mai ieftin și are funcție de redarea media prin USB. Deci vă puteți uita la poze, filme și asculta muzică de pe memoria USB. Însă nu veți putea naviga pe web sau să folosiți aplicații. Însă, vă puteți lua un media player extern cu sistem de operare Android. Alegerea e a voastră și depinde de bugetul alocat și necesități. Eu aș opta pentru acesta deoarece stau destul de mult pe internet în fața laptopului și nu cred că mai are sens internet și pe TV. Calitatea sunetului și a imaginii sunt aceleași ca la un Smart TV. UE 46EH5000 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam așa arată
Cutia

Specificații tehnice

Are tehnologie LED care e o tehnologie standard pentru noile televizoare,iar plasmele sunt din ce în ce mai puține. Bineînțeles acesta e însoțită de tehnologii ca Wide Color Enhancer Plus, care se regăsește pe modele de anul acesta. Calitatea audio e perfectă deoarece are ajustare automată a volumului, DTS 2.0, SRS  TheaterSound etc. Poae fi folosit chiar și împreună cu un desktop sau o consolă, deci poate fi și un monitor performant pentru a juca jocurile preferate pe un ecran mare.

Datorită playerului multimedia și a funcției Connect Share Movie, televizorul Samsung 46EH5000 poate reda filme de pe HDD sau memoria flash. Însă memorie USB pare o alegere mai bună deoarece e ieftină iar dacă aveți port USB 3.0 la PC sau laptop, e numai bună. HDD-ul extern e bun doar dacă vă plac serialele TV și deci aveți nevoie de mult spațiu. Deci are un port USB, dar vine și cu alte porturi: HDMI, Scart, video composite… Cu toate acestea consumul de energie se menține scăzut – 62W. Are și senzor Eco care reglează luminozitatea ecranului în funcție de intensitatea luminii din camera respectivă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine clară, sunet puternic, redare filme prin stick memorie sau HDD, consum redus și senzor Eco.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Samsung 46EH5000 e o alegere inteligentă dacă nu vă interesează Smart Hub sau tehnologia de conversie a imaginii 2D-3D. Design-ul e splendid, adică e subțire, are margini înguste și un logo mic. Nu prea am ce să-i reproșez deoarece are toate dotările pentru un televizor simplu și nou. Jos se poate viziona o prezentare a sa:

3 comentarii la „Samsung 46EH5000, TV LED UE46EH5000”

  1. cediferenta este intre unul din seria 5000 , 5450 , 5500 . nu stau tocmai bine cu banii si nu as vera sa investesc in chestii care nu imi folosesc . . initial optasem la es6100 , cu 3d , dar m-am gandit ca oricum e doar o tentativa . smart tv e ca si la gsm-uri, parerea mea . nimic special . vreau un panel bun , fara softuri inutile si playerul de la 5500 , 6100 ,etc. se regasesc toate astea in modelul 5000 ?adica este asta un es 6100 chel , fara optiuni , doar ca mai gros ???

  2. asa cum ai spus si tu , am internet pe calculator , nu vreau si pe televizor . de ce as da 500 ron in plus? reformulez pt „smart tv” cred ca doar arata frumos , dar daca nu esti interesat de internet , este inutil, ca la telefoane .intreabarea mea trebuia sa sune : este eh5000 un es6100 fara smart tv si fara 3d ? am acelasi player si calitate a imaginii, ca numai atat ma intereseaza ?am inteles ca la modelele superioare au un player foarte bun care citeste orice , inclusiv mkv .acesta se regaseste si la modelul eh5000 .merita sa tin banii sau sa-mi iau un es5500 ?

  3. Legat de player, televizoarele Samsung au caracteristica Connect Share (redă poze și muzică) sau Connect Share Movie (redă orice fișier media, inclusiv filme *.avi și *.mkv). Aici zice că televizorul vine cu Connect Share Movie, iar din câte am observa toate televizoarele din 2012 de la Samsung au ConnectShare Movie, chiar și cele foarte ieftine.

Lasă un comentariu