Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 46D6510

Astăzi am decis să scriu despre televizorul LED 3D Samsung 46D6510 care e un veritabil televizor LED 3D Samsung, 117cm, FullHD, UE46D6510WSXXH. Televizoarele de 117 centimetri (46 inci) sunt foarte populare datorită diagonalei mari și fiind televizoare premium (în general) vin cu multe dotări. 46D6510 vine cu dotări cum ar fi capabilitatea Smart TV, suportul nativ pentru filme Blu-ray și 3D, dar și cu conexiuni de rețea. Mă gândesc că după ce ați văzut aceste dotări îl vreți neaparat și trebuie să spun că e dorința oricărui gadget fan sau pasionat de tehnologie (incluzându-i pe cei care vor cel mai nou și tare aparat TV).

În opinia mea nu costă mult având în vedere că are Clear Motion rate 400, suport 1080p, Web Browser și foarte, foarte multe dotări. Pentru cei cărora le e frică că nu au bani există posibilitatea achiziționării acestei scule prin 12 rate fără dobândă. 😉 Dacă totuși vreți acest televizor, dar nu aveți banii necesari atunci există o alternativă ieftină – 40D6510 – care are tot ce are acesta, dar ecranul e de 40 inci. Există chiar și varianta de 32 inci – 32D6510, însă foarte mulți regretă că nu au luat varianta de 46 deoarece se simte diferența diagonalei. În calea dorinței de posesie a televizorului UE46D6510 ar putea sta preţul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Imagine 3D

Specificaţii tehnice

Televizorul UE-46D6510 excelează la capitolul dotări și din câte v-ați dat seama e cunoscut sub mai multe nume, dar mie îmi place să îi spun 46D6510 deoarece e mai simplu.

O să puteți urmării cu acest aparat filme la calitate maximă de pe calculator, Internet, memorii USB sau harduri externe deoarece UE46D6510 are o rezoluție mare (cea mai mare întâlnită pe televizoarele moderne), conexiuni de rețea (inclusiv wi-fi), browser (cu care puteți intra pe YouTube sau alte site-uri cu conținut video) și player multimedia integrat care nu va avea probleme cu redarea filmelor mkv.

Jocurile vor merge exemplar pe 46D6510 datorită timpului de răspuns exemplar, dar dacă va apărea lag (sacadare) atunci în funcție de firmware va trebui să activați game mode sau să dezactivați CMR. Nu mai știu cum îi zice setării, dar sunt sigur că o să o găsiți explicată în manualul de utilizare… dacă nu se activează automat.

Păreri pro şi contra

Pro: arată extrem de bine, are o mulțime de dotări (de la Skype până la browser), poate reda mkv-uri, iar sunetul este excepțional, la fel ca imaginea.
Contra: probabil că pentru unele persoane prețul e cam mare, dar există varianta de achiziționare prin rate fără dobândă.

Concluzie

Samsung 46D6510 e un TV cu puține dar și poate (singurul dar e prețul) și e unul dintre cele mai capabile Samsung-uri ale momentului, dacă nu dintre toate televizoarele 3D pe care am avut ocazia să le analizez. Alături e și un clip care prezintă seria D6510 din care face parte și 46D6510.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu